Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16398 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Gneisenau67 írta: A gép ezt rendszeresen úgy szervezi meg (co-op - többnyire Königsberget a Königsberggel), hogy motortalálat után, amikor vagy a hajó áll meg lángot okádó kéményekkel vagy "unable to maneuvre", fordulni nem enged, a motortalálatot előidéző cirkálóval meg is torpedóz.
A hat KB torpedó aztán biztosan letarol.

erre lett megoldás ugye a last stand, azzal nem lehet se a motrot, se a kormányt kiloni... elviekben kilovik, de gyakorlatban nincs hatasa
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16400 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Annyi hatása van, hogy pl. a Kamikaze 38 csomó helyett csak 30 csomóval megy kilőtt motorral és last stand-del.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Andrej72 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, DragonZ, Gneisenau67

Több
9 éve 1 hónapja #16426 Írta: Andrej72
Az Aobánál a 4. slotba milyen upgradet érdemes tenni. Prop. mod. 2, stearing gear mod. 2, damage control mod. 2?

Több
9 éve 1 hónapja #16456 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Az Aobánál a 4. slotba milyen upgradet érdemes tenni. Prop. mod. 2, stearing gear mod. 2, damage control mod. 2?

nagyon jól fordul, és az egész ágból az Atagon látom hogy folyton ellövik a kormányt, de azon hiába van stearing gear, igy is folyton ellovik...

a gyorsabb javitasnak nincs jelentosege semmi, mert vagy megjavitom R betuvel, az hamarabb jon, vagy kilonek, es akkor megint ugye .... :)

szal szerintem a damage control...

Több
9 éve 1 hónapja #16457 Írta: Andrej72
Én az 1 millás slotról kérdeztem, ahol ugye a steering gear a rudder shif time-ot csökkenti, a prop. mod. a gyorsulást lassulást, a damage control meg a tűz és vízbetörés idejét csökkenti. Én talán a még jobb fordulást pereferálnám.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16459 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Az Aobánál a 4. slotba milyen upgradet érdemes tenni. Prop. mod. 2, stearing gear mod. 2, damage control mod. 2?

DMG control mod 2 szerintem is. Fordulni jól fordul amúgy is. De ha te úgy érzed, hogy nem... Végülis azt tedd amit te szükségesnek látsz a játék stílusodhoz.

vonKurz írta: az egész ágból az Atagon látom hogy folyton ellövik a kormányt, de azon hiába van stearing gear, igy is folyton ellovik...

Nekem egyedül Aobán van kapitányi skillböl Last Stand, ugyanis folyton ellövik a kormányt meg motort. Semmi másnál. Atagonál sem. Eddigi játékom során 2x lötték ki a kormányt, az is egy meccsen történt mikor focus-t kaptam 6 hajótól.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja AtuqShaman által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.247 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.