Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16067 Írta: Dormentblade
Dormentblade válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sandorati írta: A Furu egy vadállat... igaz régebbi csatám, de a rekordot Furu-val tartom kill-ben... ;)

www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/20...odo?start=1410#11748

Pedig hanyagoltad az AP-t, t4-5 BB-knek is tud citadellát lőni, a cirkálók meg..., de a 6 kill így is odab*sz ;) Bőven megállja a helyét t6-7-ben is, igaz kicsi a lőtáv, de 13km a legtöbb mapon elég, spotolás nélkül lőtávba lehet hajózni vele- ha lesz egy kis játékba forgatható pénzem, akkor átskillezett kapitánnyal megnézem, hogy milyen gyorsított 8km-es torppal.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #16144 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Tizenpár csatája nyúzom a Myokot,brutális:)

Cirkálón próbálta már valaki a 4. szintű manuális légvédelem skillt?Nem tudom melyiket rakjam fel.:)

Több
9 éve 1 hónapja #16147 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sgt_dog írta: Tizenpár csatája nyúzom a Myokot,brutális:)

Cirkálón próbálta már valaki a 4. szintű manuális légvédelem skillt?Nem tudom melyiket rakjam fel.:)

oda van írva pedig, 85mm feletti ágyúknak ad +100% sebzést.

a másik légvédelem nagyobbat ad egyértelműen, és arra figyelni se kell...

szal ha megvan a másik négyes, és még javítani akarsz rajta, egyben nincs szükséged tizes hajó esetén +4000 hp-ra, ami típusfuggo de 8-10% extra élet, és nincs szükséged 5-s skillre, mert annyi xp-d nem lesz, hogy 2 négyes mellé legyen egy ötös is, akkor, de csak akkor nézzed meg, hogy ez a kapitány milyen hajókat fog kapni a későbbiekben, mi a célja, és azokon a hajókon milyen kaliber mekkora extrát jelent.

Hindenburg, 107 sebzés kis kaliber közelre
224 sebzés kis kaliber, 5km-re
133 sebzés nagy kaliber, 4,5km-re

ha ugy tetszik 464 sebzést tud a Hindenburg közelre, és ez a cucc +133 sebzést ad hozzá a 4,5km-s távra, szerintem hasznos, nagyon hasznos, ugyanakkor ötösből meg lehet mondjuk 12% spot távolság javítást tenni rá, ami megint nagyon sok extra hp-t jelenthet adott esetben...

Zaonal ugyanez 202 közelre kis kaliber, 125 nagy kaliber 5km-re, arányaiban ennek sokkal többet ad +125 sebzés, igaz hogy a torpedokat meg sokkal jobban ki tudja kerulni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16174 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszi, a kalibert nem is néztem:)akkor marad a régebbi 4-es skill:)továbbvinni meg nem fogom a kapitányt,marad a Myokoban.Meg szerintem ha többiek is ilyenek lesznek,mint az Aoba,meg a Myoko,akkor az egész ág marad a kikötőben,és mindegyikre húzok új kapitányt:)
Az Ibuki milyen amúgy?Mogamit,Zaot már láttam dicsérni,De Ibukiról nem hallottam itt semmit még.

szerk. érdekesség, az arp Mykoko kapitányát kicsit másképp skilleztem,4.szinten felraktam a gyújtogatósat,azóta mintha kevesebbszer gyújtana :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja sgt_dog által.

Több
9 éve 1 hónapja #16177 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
én meg közben hamarosan a Kumához érek :)
érdekes így elkezdeni elölről egy ágat, miközben a többi hajóval már 6-7-essel tart az ember :)
mentem jó kört a Tenryiu-val, 2 kill, de aztán alábecsültem egy St. Louist :D

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16198 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sgt_dog írta: Az Ibuki milyen amúgy?Mogamit,Zaot már láttam dicsérni,De Ibukiról nem hallottam itt semmit még.
szerk. érdekesség, az arp Mykoko kapitányát kicsit másképp skilleztem,4.szinten felraktam a gyújtogatósat,azóta mintha kevesebbszer gyújtana :lol:

ARP Myoko kapitányának gyújtogató skill ? ejjj... kár volt elpazarolni arra pontokat. ;) Anélkül is úgy gyújt hogy öröm nézni. :lol:
Ibuki : ne úgy tudd le a nem kevés xp-t a Zaoig mint én :angry: a lőtávnövelőt kapásból vedd meg rá, én már a Zao közelében voltam mikor észrevettem és megvettem rá.
Gyújtani jól tudd, kapt skill sem kell hozzá + e topik #11491 hsz-ban írtam róla pár sort. ;)

Amerikai társához képest szerintem nagyon jó és kiemelkedő.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja PzPuma által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.