Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #15851 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
De az alapra nem lehet rakni a 203-ast (úgy emlékszem), szóval mindenképp kel la középső, ha nagyokat akar lőni az ember, habár a 155-ös gyorsabb ilyen szempontból, ami dd és ca harcnál jobb, talán (14-15 sec a 203-as újratöltése, 8-9 sec pedig a 155, vagy 7-8, nem rémlik már)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #15856 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Grievous írta: De az alapra nem lehet rakni a 203-ast (úgy emlékszem), szóval mindenképp kel la középső, ha nagyokat akar lőni az ember, habár a 155-ös gyorsabb ilyen szempontból, ami dd és ca harcnál jobb, talán (14-15 sec a 203-as újratöltése, 8-9 sec pedig a 155, vagy 7-8, nem rémlik már)

jó, elfelejtettem, hogy én még a régi 155-t használtam :) ami alternativa volt, a mostani nem, tul lassan forog a torony.
el kell donteni, melyik er tobbet,kinlodni a c-t, utana a 200-s agyu, vagy pedig megvenni a b testet 1,4 milláért, amiből 700k visszajön ha eladásra kerül...

innen tök egyértelmű számomra is, meg kell venni a b testet, aztán a végén a C-t is :)

Több
9 éve 1 hónapja #15863 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
kezdek beleszerelmesedni ebbe az (ARP) Myoko-ba :)
nagyon durván sebez még a HE is...
azt hiszem, több időt kell rászánnom :)

Több
9 éve 1 hónapja #15865 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha csak valóban kikapcsolódni akarok akkor a ARP Myoko-t (és a Zao-t)veszem elő, AP-t nem is használok, brutálisan sebez/gyújt HE-vel.

Több
9 éve 1 hónapja #15910 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most nézem ,hogy 31 csatát mentem (elvileg) mogamival, 15 győzelemmel. Hát... :S (most mentem egy buktát, elégé szép fps dropok, gondolom a sok repcsitől, vagy nem tudom mitől, egy torpedó kilövi a motoromat, előtte meg bombázó tűzet oltottam el. 8 perccel kezdés után sikerült sebzést bevinni egyáltalán a távolság miatt...
Jöhetne a C test, hátha jobban müködnének az ágyúk akkor (AA)

Több
9 éve 1 hónapja #15915 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most a patch után én is majdnem sírva fakadtam, de feltettem a nagyobbik ágyút, így már sokkal jobb. Sebzés is van, toronyforgás is

Egyébként ez az első hajóm, amit már 2x eladtam, és visszavettem :blush:

Többet már nem fogom eladni :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.243 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.