Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16203 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sgt_dog írta: Köszi, a kalibert nem is néztem:)akkor marad a régebbi 4-es skill:)továbbvinni meg nem fogom a kapitányt,marad a Myokoban.Meg szerintem ha többiek is ilyenek lesznek,mint az Aoba,meg a Myoko,akkor az egész ág marad a kikötőben,és mindegyikre húzok új kapitányt:)
Az Ibuki milyen amúgy?Mogamit,Zaot már láttam dicsérni,De Ibukiról nem hallottam itt semmit még.

szerk. érdekesség, az arp Mykoko kapitányát kicsit másképp skilleztem,4.szinten felraktam a gyújtogatósat,azóta mintha kevesebbszer gyújtana :lol:

hát, nem gondolom, hogy nagy különbség lenne Aobátol felfele, saját tierben, olyanok vannak, mint a Myokonak nem forog a tornya, és amugy is eladhatod a Myokot ha megvan az ARP Myoko :)

Atagod van esetleg ? mind egyforma, Mogamin a 155mm-s adott egyfajta egzotikus bájt neki a 19km lőtávval, de egyre jobbak lesznek egyébként...

aoba, remek kis alap cirkáló
myoko, nagyobb tűzerő, jobb páncél, nagyon lassu toronyforgás
Mogami, jó toronyforgás, a 200-s ágyú maradt alternatívának, ugyanugy hátrafele torpedok
Ibuki, lőtáv, felszerelésnek lehet +16% lőtávot, azzal papíron 19km körül fog majd tudni, engem Iowaval egyszer egy Zao kergetett a sírba láthatatlanul lövöldözve...
itt járok most, bár nagyobb test még nincs, viszont van kapitány skill ötös, álca nyilván :) - Ibuki/Zaot már nagyon nehéz fogni, 8-10km-re nem kerulnek ha van eszuk, 16-18km-ről meg nagyon nehéz eltalálni is őket, nemhogy citadelt lőni...
Ibuki torpedó nem csak hátrafele megy, oldalt is, de annyira nem jó azért előre mint a német cirkáló torpedók, inkább olyan Tirpitzes...

Ibuki nekem ugy néz most ki, hogy 10km spot távolság, 15-16km-re nagyon pontos jól gyujtó ágyúk, de ha 12-13-re talállok cirkálót oda jó az AP is,
és amit lesz 3 millám felteszem rá a 19km lőtávot...

toronyforgás rendben van, a másik cucc, ami lassítana a toronyforgáson és cserébe nagyobb ROF-t adna szerintem nem nagyon fér rá, az inkább a németekre való, amelyik amugyis messzebb lő,

Zao ellenfélnek nagyon kellemetlen egyébként, kimondottan kellemetlen, mondjuk egy tizes cirkáló egyébként is nyolcas hajóval nagyon durva, jobb elkerülni őket, vagy csapatosan levadászni :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #16223 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
"ARP Myoko kapitányának gyújtogató skill ? ejjj... kár volt elpazarolni arra pontokat. ;) Anélkül is úgy gyújt hogy öröm nézni. :lol:"
Valakitől olvastam itt,hogy feltette,gondoltam kipróbálom:)Lehet csak optikai csalódás,de mintha tényleg kevesebbet gyújtana így:)

Atagom nincs,nem is lesz:) Ha egyszer beruházok nagyobb prémhajóba az a Tirpitz lesz,nem is a prém miatt,hanem mert Tirpitz:)

Myoko,Mogami biztosan marad a ranked miatt.Az utolsó szezon végén a manga Myokoval mentem pár kört rankedben,szerintem használható.Sokkal jobban,mint a Pensacola,meg a Yorck:)Egyedül az Ibuki helye lehet kérdés,ha meg lesz a Zao,úgy talán fölösleges lesz:)
A lassú toronyforgás engem nem zavar,kicsit csatahajós,de meg lehet szokni:)A patch utáni rövidebb lőtáv sem zavar,mivel a patch előtt nem volt cirkálóm amivel messzire lehetett lőni :silly: 14-16km távolságon még vidáman ki lehet forogni a lövések elől,közelebb meg ugye már lényegtelen milyen messzire tudok lőni:) (nem is értem miért temették emiatt a cirkálókat)

Több
9 éve 1 hónapja #16231 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

sgt_dog írta: Ha egyszer beruházok nagyobb prémhajóba az a Tirpitz lesz,nem is a prém miatt,hanem mert Tirpitz:)

Ugyanezért vettem meg én is... nem fogod megbánni, minden eurócentet meghálál! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
9 éve 1 hónapja #16242 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az örömködőben van egy csatám felrakva , egy szép Iowa volt az áldozat közelharcba . 200k alatt ritkán hoz , az átlag nekem 350k körül van prémfiókkal
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja #16246 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Jobbról egy North Carolina, balról egy Iowa... Messziről veszélyes, közelről halálos... ez a Tirpitz! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
9 éve 1 hónapja #16264 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Tegnap valami összejött mogamival.

Zászló volt fent, de annak ellenére is jó magas volt a credit.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.