Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #15539 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem semmi a kapitány :) Jó keze van ritkán lőtt mellé, na meg a nagy RNG is vele volt de ettől függetlenül le a kalappal. Valószínűleg még ezt megközelíteni sem fogom :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #15541 Írta: Zsirileon
Zsirileon válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Hali!Erre én is kiváncsi lennék,eddig nem nagyon barátkoztam meg vele!

Több
9 éve 1 hónapja #15542 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Na meg is vettem megen Aobát.Kicsit elbactam,mert csapatot is kellett volna vennem mellé:) Az Atago tulajdonosának a nevét jegyezzétek meg,igazi troll...

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #15546 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

James Onedin írta: Srácok a Mogamival érdemes foglalkozni a nerf után???Köszönöm a segítséget.

Mogami k-va jo, és nagyon erős a 200mm-s ágyúkkal, igazából az, hogy nem forog a tornya, de nagyon nem forog, az vág oda a kis kalibernek...
30k xp hiányzott az Ibukihoz, mentem vele 2-t, még a 150mm-s készlettel, aztán inkább megvettem rá a 200mm-s ágyút 15k xp+ némi creditért...
igy kapok lényegében egy páncélozott Atagot, aki nem tud elore torpedozni ugyan, de nem lovik el a kormanylapatjat...
legalabbis nem minden találattal :)

szerintem egyfajta bug volt a stock torony Mogaminál, azért is vették el tőle, mert az Aobatól felfele lényegében ugyanaz a japán cirkáló, egyedul a Mogami lógott ki kicsit a 19km lőtávval, most ezt korrigálták.
de az eredmény nagyon jó nem kell aggodni :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 1 hónapja #15547 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

James Onedin írta: Srácok a Mogamival érdemes foglalkozni a nerf után???Köszönöm a segítséget.

Én spec nagyon szeretem jó hajó, én nem játszottam 18.1 vele, így tanultam meg használni, 74 csata után 38 áldozat, 1,925,326 DMG, nem vagyok nagy játékos aki ügyes annak ez csak több lehet.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 1 hónapja #15591 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta:

Mogami k-va jo, és nagyon erős a 200mm-s ágyúkkal, igazából az, hogy nem forog a tornya, de nagyon nem forog, az vág oda a kis kalibernek...
30k xp hiányzott az Ibukihoz, mentem vele 2-t, még a 150mm-s készlettel, aztán inkább megvettem rá a 200mm-s ágyút 15k xp+ némi creditért...
igy kapok lényegében egy páncélozott Atagot, aki nem tud elore torpedozni ugyan, de nem lovik el a kormanylapatjat...
legalabbis nem minden találattal :)

szerintem egyfajta bug volt a stock torony Mogaminál, azért is vették el tőle, mert az Aobatól felfele lényegében ugyanaz a japán cirkáló, egyedul a Mogami lógott ki kicsit a 19km lőtávval, most ezt korrigálták.
de az eredmény nagyon jó nem kell aggodni :)

Hm .. te vagy az első , aki azt mondja, hogy a nagyobb ágyú a jobb ... vagy csak a patch óta ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.