Japán cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #15607 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Sith7 írta:

vonKurz írta:

James Onedin írta: Srácok a Mogamival érdemes foglalkozni a nerf után???Köszönöm a segítséget.

Mogami k-va jo, és nagyon erős a 200mm-s ágyúkkal, igazából az, hogy nem forog a tornya, de nagyon nem forog, az vág oda a kis kalibernek...
30k xp hiányzott az Ibukihoz, mentem vele 2-t, még a 150mm-s készlettel, aztán inkább megvettem rá a 200mm-s ágyút 15k xp+ némi creditért...
igy kapok lényegében egy páncélozott Atagot, aki nem tud elore torpedozni ugyan, de nem lovik el a kormanylapatjat...
legalabbis nem minden találattal :)

szerintem egyfajta bug volt a stock torony Mogaminál, azért is vették el tőle, mert az Aobatól felfele lényegében ugyanaz a japán cirkáló, egyedul a Mogami lógott ki kicsit a 19km lőtávval, most ezt korrigálták.
de az eredmény nagyon jó nem kell aggodni :)

Hm .. te vagy az első , aki azt mondja, hogy a nagyobb ágyú a jobb ... vagy csak a patch óta ?

persze, a patch ota.
eppen azt írtam, hogy ki se fejlesztettem a nagyobb ágyút, mert ugy voltam vele, hogy Atagom már van, minek másik :)
most a patch viszont megölte nullára a kis kalibert, a 15km lőtávval még lehet együtt élni, de patch előtt expert markmannal 30 fok koruli toronyforgás volt, ami rendben van, most meg nemtom mennyi, talán 45 körül, az cirkálónak, rombolóvadászathoz gyalázatos.
az olyan mint a Myoko, gyenge, nagyon gyenge, fordulékony gyors hajónak ha nemtok lőni akkor hiába forog vele,

egyébként elég pontosan lehetett lőni a 155mm-l 17-18 km-re, ez kompenzálta a kisebb sebzést, a 200mm-s ugye tudja az AP-t is, és az közelre tud hirtelen gyilkolni, gyujtani meg szerintem hasonló mint 155-s...

a lőtáv volt a lényege, az megszűnt, de igy is nagyon jo kis hajo, jobbnak nem lett jobb :) de cirkálónak még mindig nagyon jo, nem kell temetni azért a nagyobb ágyúkkal se...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #15613 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most azért meggyőzött,a kisebb löveggel,befűtöttem rendesen... :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
9 éve 1 hónapja #15660 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most mentem Mogamival, hát "remek tier, remek pálya, remek csapat, remek rng"

2 cirkálót félrelövök, mert pocsék szögben állnak, majd minimálisat sebzek beléjük. Majd tirpitzbe lőttem, torpedókat kikerülte, mert messziről indítottam ,majd őt egy dd kilővi. Neki megyek középtájt a falnak, 6 km-ről megtorpedóztam a North Carolinát. Kikerülte, mert miárt ne, 2 heavy damage, majd széles nyomtávban küldtem torpedókat, volt 1 találat, de simán kilőtt...

Több
9 éve 1 hónapja #15798 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mogami esetében a C testet javasolja valaki?Ad bármilyen pluszt??

Több
9 éve 1 hónapja #15800 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kell az rá, jobb a légvédelme. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 1 hónapja #15837 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

James Onedin írta: Mogami esetében a C testet javasolja valaki?Ad bármilyen pluszt??

en ugy csinallom lehetoleg, hogy meg se veszem a kozepsot, nem er az annyit, legvedelem meg muszaj plane cirkalora...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.