Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #13329 Írta: Zoltán
Zoltán válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Üdv.
Srácok a Mogamiból csak 15,1 km lőtávot lehet kifacsarni.Ennyi a max?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #13331 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Skill és felszerelés nélkül igen. Skillel a 155mm-es ágyúnak nő a lőtávja, most nem aktív a kapitányom skilljei, vagy félig működnek, de most 16.6km-es (vagyis félig működik). Felszerelésnek van 2 millióért egy növelő, ha jól láttam.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13334 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az nem lötáv növelö. Két milláért inkább a rejtözködést vedd meg.Ez egyébkét a felderitési táodat növeli meg azaz messzebröl észreveszed az ellent meg atorpedokat.

Több
9 éve 2 hónapja #13337 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Clevnek nehéz citadellát lőni ? szerintem meg lehet, könnyen...
Mogamira szigorúan 155 millis ágyúk ! amíg nem működik a kapitány (AFT) skillje valahogy túl kell élni. :)
Lassabb toronyforgatás de gyorsabb töltés, ezáltal több lövés és találat és ami fontos egy cirkálónál a nagy lőtáv(kapt.skillel)
Lőtáv növelő majd a Baltimor/Ibukinál lesznek elérhetőek(ahogy a hp javítás/visszatöltés), potom 3 milláért +16 % lőtávot adnak, alapfelszerelés kell hogy legyen.
2 millát én nem nagyon költenék -10 % álcára, de akinek van kreditje nyugodtan, (12km helyett lesz 11km a felderíthetőség) a másik már jobban megéri(bár nekem egyetlen hajómon sincs rajta)
GaiusHun, nálam alapból a pontosság növelő van fent, szerintem jobban jársz ezzel mint a +20% légvédelmi lő távval.

Több
9 éve 2 hónapja #13339 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Áh, akkor jól félre olvastam :D Küszi a kiigazítást, szerencsére nem vettem meg. Habár nem néz ki túl haszontalannak azért. A korábbi torpedó felspotolos skill mellett jól is jön, ha japán dd van a környéken.

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13343 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vcsaba1968 írta: ha az oldalát mutatja mehet a sorozat a hajo közepébe a kémények alá a vizvonalon tuti 3 citadella.

Ez nagyon jól hangzik, de az én fakezemmel 12-13km távolságból az is boldogság ha becsapódik az a lövedék bárhova :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.233 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.