Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #13312 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

perp írta: Uraim! A kiscirkálókat mivel érdemes lődözni? Ma a Furutakában ülve hosszú perceket töltöttem egy Karlsruhe levadászására, gondolva vékony páncél = HE. Aztán lehet, hogy csak nagyon nem találtam el jól, de mintha ez nem igen működött volna. Az AP-nél meg féltem hogy keresztül üti. És a Karlsruhe emlékeim szerint ennyire azért nem strapabíró...:)

A Furutaka esetében nyugodtam mehet az AP. Viszont a cirkáló vs cirkáló küzdelemben javasolt a Heat/Ap sorozatok, azaz egy-két sorozat ebből, és utána a másikból. Ha ég, folyamatosan veszti a hp-t, utána egy két ap sorozat drasztikusan fogyasztja a már csökkenő hp-t :P , na meg lehet citadella is. Ha javít, az Ap sorozat után újra gyújtod. A lényeg, azt érd el, hogy az ellenséges cirkáló játékosa pánikba essen, minél jobban fogy a hp, annál hamarabb fog olyan döntést hozni, ami hibára vezeti. Fordul, oldalát mutatja, menekülni kezd. Viszont egy valamit ne felejts el, a menekülő játékos is tartogathat meglepetéseket. A Furutaka jól páncélozott, mindig bedöntve harcolj, azaz átlósan haladj, de soha ne mutasd egy japán cirkáló oldalát, mert az biztos citadella számodra ha oldalba kapnak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13314 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Halkan jegyzem meg a Furutakával ha csak AP-t lösz azzal se követsz el nagy hibát.Cirkálora ha az oldalát mutatja mehet a sorozat a hajo közepébe a kémények alá a vizvonalon tuti 3 citadella.

Több
9 éve 2 hónapja #13323 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most mentem Mogamival, ez a 15km bb-k ellen nem sok, legalábbis Fusou és Colo volt ellenem, előttem egy Cleve, csak őt kilőtték, én fordulok, mert nem kéne ott maradni, nem látszik sok az oldalamból de full hp-ról lement 2-3k környékére COloról (2 v 3 citadella?) Aztán kilövik a hátsó tornyot (nem pirosra), majd 7k damage-gyel haltam, mert a csapat valahol középtájt megállta pályán.
Megvan mi lesz az első fejlesztés (lőtáv), 10k xp a kapitányi skillekhez, jó lezs messzebbről lőni.
203-asnak van valami előnye a nagyobb sebzésen kívül? Mert kompenzációként lassabban tölt.

Több
9 éve 2 hónapja #13325 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
a 203-asok nagyon jók. még csatahajón is lehet vele meglepi nagy sérülést okozni.
néha olyan pechem van a NewMex-el, hogy nem lövök vele nagyobbakat, mint egy Pensacolával...
asszem a Yorck-on ráadásul 210-es van, bár az pár mm nem tudom mennyit jelent.
a 203-asnál már sűrűbben lehet AP-t használni, megéri.

Több
9 éve 2 hónapja #13326 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Csak arra már nem hat a +20% lőtávos skill, mert 155 felett van ugye :)

2. csata már jobb volt, majdnem 80k damage, kilőttem egy Nürnberget, egy Aobat, meg egy Inde-t. Meg majdnem egy Tenryuu-t, volt egy Nagato-fusou páros akik behozták magukkal t8-asok közé (nem volt sok, de akkor is) :side:
Sajna 2 ágyút kilőttek (elől a másodikat, meg a leghátsót). Amagi hamar elintézett. 1800 xp, nem rossz, hogy még zászlózva is van még :)

Több
9 éve 2 hónapja #13327 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

perp írta: Uraim! A kiscirkálókat mivel érdemes lődözni? Ma a Furutakában ülve hosszú perceket töltöttem egy Karlsruhe levadászására, gondolva vékony páncél = HE. Aztán lehet, hogy csak nagyon nem találtam el jól, de mintha ez nem igen működött volna. Az AP-nél meg féltem hogy keresztül üti. És a Karlsruhe emlékeim szerint ennyire azért nem strapabíró...:)

Nekem is volt hasonló esetem a Furutakával egy Karlsruhe ellen. Én AP-vel próbálkoztam, de alig sebezte. Lehet, hogy csak keresztül száguldott rajta.

Viszont most volt egy csatám a New Mexicoval, és egy Clevelandbe lőttem 2 citadellát 30k sebzéssel (ki is nyúlt rögtön), pedig állítólag a Clevnek viszonylag nehéz citadellát lőni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.231 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.