Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #12843 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkáló
Illetve megmutatta mire jó még a torpedó.. Okos :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #12850 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Már Open beta alatt is volt segédprogram. Az első verziókat akkor készítették. Aim assist néven. A Bomba csak később robbant, mikor videóra is felvette valaki és megosztotta.

Az Aim assist video április elején került fel a netre. Az általatok említett videót nem tudom, meg kell nézni a feltöltés dátumát.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12862 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

zstorok75 írta: Nem hiszem, hogy csalt volna...

Ha megfigyelitek, ez még az "Őskorban" készült, mivel 3 szintnyi különbség van a hajók között (KONGO-MOGAMI) úgy, hogy azok nincsenek szakaszban másokkal. Pontosabban, az Ö csapatában van még egy NEW YORK és egy ISOKAZE is, (T4-T5) de ök együtt vannak.

Ha jól tévedek, akkor nem sokkal a publikus béta kiadása után visszavették a max különbséget 2-re. (De lehet, hogy akkor...)

Továbbá, én úgy tudom, hogy akkor még se híre se hamva nem volt a célzássegítőknek.
Egyébként, ha megnézzük a párbajt a NEW ORLEANS-al, látható, hogy emberünk, jó párszor mellé lő.
Továbbá, a csata 2 harmadánál, amikor a hegy mögötti KONGO-t lövi, az első három sorozatból csak 1-1 találata van 780-880-0 sebzéssel. Persze ahogy a KONGO bújik ki a hegy mögül, úgy javul a találati arány...
Ezek nem arról árulkodnak, hogy csalna. Lehet, én vagyok túl naiv, de nekem nem ez jön le.
A harmadik, hogy a video real time-ban volt felvéve, ugyanis a csata végén feljön az összesítés, amit egy egyszerű visszajátszásnál nem dob fel. Vagyis, ha mi nem látunk semmilyen segítséget, akkor Ö sem használhatott, semmilyen "Csalást"!

Ezek után kicsit naivan kérdezem, Csaba, te milyen csalásra gondolsz pontosan?

Inkább azt mondanám, hogy szerencséje volt, hisz a csata elején úgy ment, szinte egyedül, az ellenfél után, hátrahagyva a csapattársak nagy részét, hogy senki még csak rá sem figyelt. Ez alatt szépen porig égette a COLORADO-t. Aztán a csata alatt, (egy-két lövést és a párbajt a NEW ORLEANS-al nem számítva) végig így tudott harcolni, és az szerintem nagyon nem mindegy, hogy a végjátékba mennyi HP-val megy be az ember.

Ha megfigyelted állandoan kapcsolgatta a torpedo célzást mint itt valaki kifejtete a segéd programok az beépitet auto célzást használjak ki.Az más kérdés hogy az ellenfél teljesen birka volt.Az NO pedig szörfölt 2 centiröl sem lehet rendesen eltalálni.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 2 hónapja #12865 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vcsaba1968 írta: Ha megfigyelted állandoan kapcsolgatta a torpedo célzást mint itt valaki kifejtete a segéd programok az beépitet auto célzást használjak ki.

rohadt szemetláda az ilyen, biztos kódja van rá, ha a bal oldali torpedóvetőt nézi meg 3 gombnyomással, akkor jobbra kanyarodik a levegőben 9 fokot a golyó, ha meg 9* nyomja meg 3,49 másodpercen bellul, azzal aktiválja +5,86 km torpedó hatósugarat... bazz, a naiv ember meg aszinné csak kivancsi B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12876 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vcsaba1968 írta: ...
Ha megfigyelted állandoan kapcsolgatta a torpedo célzást ...

Mivel ez benne van a játékban úgy, hogy a készítők maguk tették elérhetővé mindenki számára, ezért nem gondolom, hogy csalást követett volna el, csak azért, mert felhasználta ezt az információt is bizonyos helyzetekben.
(Te miért is nem teszed ugyan ezt...? Nem tiltott!)
Vagy, csak azért mondod rá, hogy csalt, mert neki eszébe jutott használni, neked meg nem...?

Egyébként, ha ezt a logikát követjük, akkor nyugodtan kijelenthetnénk, hogy maga a torpedó használat, a játék mai állása szerint is, csalásnak számít, hiszen amikor torpedózol, megjeleníted az előretartási információt a képernyődön.
(másként nem is lehet...)

Az NO pedig szörfölt 2 centiröl sem lehet rendesen eltalálni.
...

Ezzel az erővel az NO is csalt, hisz kihasználta a rendszer gyenge pontját...
Rá miért nem mondja senki, hogy csalt...!? Csak azért mert bukott! Érthető.
(Megjegyzem nem véletlenül vezette be erre vonatkozólag a WG amit bevezetett...)

mint itt valaki kifejtete a segéd programok az beépitet auto célzást használjak ki.

(Igen! Én voltam az a valaki...) :P

(Bocsánat Csaba, ha kicsit erősebb hangnemet használtam, nem bántani akartalak vele. ;) )
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja zstorok75 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12878 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nos NO egyértelmüen kihasználta a pálya széli lehetöséget amit azota megszüntetek nem csalt csak egy faszopo.A másik 15km -re lévö célpont ami távolodik töled japán cirkálon ami hátra lövi a torpedot milyen nélkülözhetetlen infot ad??
u.i.Nem akartam vitát generálni nekem gyanus aztán mindenki azt gondol amit akar(de tapasztalati alapon minden nagyon kiugro eredmény gyanus)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.241 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.