- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha megfigyelted állandoan kapcsolgatta a torpedo célzást mint itt valaki kifejtete a segéd programok az beépitet auto célzást használjak ki.Az más kérdés hogy az ellenfél teljesen birka volt.Az NO pedig szörfölt 2 centiröl sem lehet rendesen eltalálni.zstorok75 írta: Nem hiszem, hogy csalt volna...
Ha megfigyelitek, ez még az "Őskorban" készült, mivel 3 szintnyi különbség van a hajók között (KONGO-MOGAMI) úgy, hogy azok nincsenek szakaszban másokkal. Pontosabban, az Ö csapatában van még egy NEW YORK és egy ISOKAZE is, (T4-T5) de ök együtt vannak.
Ha jól tévedek, akkor nem sokkal a publikus béta kiadása után visszavették a max különbséget 2-re. (De lehet, hogy akkor...)
Továbbá, én úgy tudom, hogy akkor még se híre se hamva nem volt a célzássegítőknek.
Egyébként, ha megnézzük a párbajt a NEW ORLEANS-al, látható, hogy emberünk, jó párszor mellé lő.
Továbbá, a csata 2 harmadánál, amikor a hegy mögötti KONGO-t lövi, az első három sorozatból csak 1-1 találata van 780-880-0 sebzéssel. Persze ahogy a KONGO bújik ki a hegy mögül, úgy javul a találati arány...
Ezek nem arról árulkodnak, hogy csalna. Lehet, én vagyok túl naiv, de nekem nem ez jön le.
A harmadik, hogy a video real time-ban volt felvéve, ugyanis a csata végén feljön az összesítés, amit egy egyszerű visszajátszásnál nem dob fel. Vagyis, ha mi nem látunk semmilyen segítséget, akkor Ö sem használhatott, semmilyen "Csalást"!
Ezek után kicsit naivan kérdezem, Csaba, te milyen csalásra gondolsz pontosan?
Inkább azt mondanám, hogy szerencséje volt, hisz a csata elején úgy ment, szinte egyedül, az ellenfél után, hátrahagyva a csapattársak nagy részét, hogy senki még csak rá sem figyelt. Ez alatt szépen porig égette a COLORADO-t. Aztán a csata alatt, (egy-két lövést és a párbajt a NEW ORLEANS-al nem számítva) végig így tudott harcolni, és az szerintem nagyon nem mindegy, hogy a végjátékba mennyi HP-val megy be az ember.
vcsaba1968 írta: Ha megfigyelted állandoan kapcsolgatta a torpedo célzást mint itt valaki kifejtete a segéd programok az beépitet auto célzást használjak ki.
vcsaba1968 írta: ...
Ha megfigyelted állandoan kapcsolgatta a torpedo célzást ...
Az NO pedig szörfölt 2 centiröl sem lehet rendesen eltalálni.
...
mint itt valaki kifejtete a segéd programok az beépitet auto célzást használjak ki.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.