Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12884 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kiugró eredmény az átlaghoz képest de ezt egy adott helyzetben bármilyen jó játékos eltudja érni.(ismétlem, adott körülmények közt)
Nagyon kiugró eredménynek nem nevezném.
De ezt a torpedó kapcsolgatást én sem igazán értettem mikor tegnap megnéztem a videót...

A Zao-s 160k sebzésemmel is elbújhatok (ahogy a mogami is) megnézve a wows stat oldalon a max sebzéseket egy-egy hajótípusnál.
Top elsők videóira/visszajátszásaira azért kíváncsi lennék mert azok valóban kiugróak, de látatlanban véleményt nem alkotok.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12920 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Myokom kapott egy skin újítást , ami miatt jobban fénylenek a csíkok, leglaább sötétben nem téved el az ember :D

Myoko végső csatája

Néha jó volt vele menni, máskor meg agybajt kaptam, habár az inkább random miatt.

És az új szépség, és az első meccs pályája

Ja, meg egy Arp Musashi :D (skin) Most ovltam először ezen a pályán, gondolom min t8 kell hozzá.

Eredmény

Épp indítottam volna a torpedókat a fél méterre lévő baltira a nagy küzdelem végén, mikor 10k-val kicsapott, de leégett rögtön utána. Azóta mentem 2 kört, raktam fel + xp bevételt, ilt +kapitányi xp-t, kell még 23k kb. Eszközökből eddig a célzást pontosító van fent. 15km fire range hát, elmegy most még.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 2 hónapja #12946 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Japán cirkálóknál a tier 4-es kapitány skillekből melyiket érdemes választani?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #12950 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Japán cirkálóknál a tier 4-es kapitány skillekből melyiket érdemes választani?

Amit a többinél a masodkagos fegyverzet lötáv növelését.

Több
9 éve 2 hónapja #12951 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vcsaba1968 írta: de tapasztalati alapon minden nagyon kiugro eredmény gyanus

Ugyebár az emberek a jól sikerült csatáikat nyomják fel a youtube-ra, és arról nem szól a fáma, hogy hány ratyi eredménye volt, amíg egy jó kicsúszott.

Sokszor én is abba a hibába esem, hogy különböző lapokon nézem a statisztikáimat, és azok viszonyulását a szerver átlaghoz. Aztán mindig rájövök, hogy voltaképpen tök felesleges. Így voltam a Kumával is, állandóan azon dühöngtem, hogy alig tudok normális sebzést bevinni, és hajót süllyeszteni, és fele annyi az átlagom, mint a szerver átlag. Aztán mikor kitapasztaltam a hajót, akkor "hirtelen" elkezdtek jönni az eredmények. Volt pl. egymás után 50k-s, és 60k-s csatám a Kumával. Most hasonló cipőben járok a Furutakával. Az első négy csata ráment arra, hogy kitapasztaljam a lövegeket, a hajó karakterisztikáját. Ez persze azt eredményezte, hogy volt összesen egy süllyesztésem, és gyenge sebzések. Az ötödik csatában már jobban ment, pedig Ocean Map volt, és szerintem rajtam kívül csak az ellen Karlsruhe-jának volt rövidebb lőtávja. Így is volt süllyesztésem, pár citadellám, tűzgyújtásom, és sokkal jobb sebzés, mint az előző négy alkalommal.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #12991 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Gőzerővel közeledem a Mogami felé, gyak. már csak 25k és ki van fejlesztve. Amit észleltem; nem volt bújtatott nerf a Myoko esetében? Mintha a toronyforgás lomhább lenne, mint volt.
Na mindegy, a lényeg, ez a csata bukta volt, de jól mutatja a Myoko képességeit.
4 cirkálóval és 2 csatahajóval vívtam tűzpárbajt. Egy Nagato mellett haladtam a végén, a két North Carolina szó szerint menekült előlem :lol: az egyik vízvonalig éget :silly: a másik sziget mögé hajózott inkább. A Yorck sem örült sokáig a kilövésemnek, mert lángolva süllyedt utánam. A Myoko kivalló forduló/dodge harcos, ennek köszönhető, hogy túléltem a rám kilőtt sorozatok jelentős részét. A két csatahajó komoly ágyútűzzel csak lesebzett, de végül ők menekültek.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.298 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.