Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #13366 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
155-ről leviszik?! Nemá :/ Akkor a Cleveland és Nürnberg alattiaknak se lesz j, csak dd-knek, főágyút nézve (vagy nekik se?)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13367 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha jol olvastam 139 -ig lesz nehogy az orosz dd-röl is lejöjön.

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13429 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A minap volt egy kis időm, így sikerült lecserélni a Furutakát Aobára. Az eddigi mérleg 7 meccs, 7 halál, 1 victory. A legelső meccsen egy (ha jól emlékszem) Nagato úgy lőtt egy sorozattal, hogy még elsütni sem tudtam egyik ágyúmat sem. Döcögősen indul a barátság. Az első tapasztalatom mindenképpen az, hogy amennyivel jobb, mint a Furutaka annyival jobban fel is kelti a figyelmet. Legalább is eddig a feltünésem általában azonnal kihozta a "kapjukellőjükszét" érzést 2-3 ellenséges hajóból:)

Több
9 éve 2 hónapja #13430 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

perp írta: A minap volt egy kis időm, így sikerült lecserélni a Furutakát Aobára. Az eddigi mérleg 7 meccs, 7 halál, 1 victory. A legelső meccsen egy (ha jól emlékszem) Nagato úgy lőtt egy sorozattal, hogy még elsütni sem tudtam egyik ágyúmat sem. Döcögősen indul a barátság. Az első tapasztalatom mindenképpen az, hogy amennyivel jobb, mint a Furutaka annyival jobban fel is kelti a figyelmet. Legalább is eddig a feltünésem általában azonnal kihozta a "kapjukellőjükszét" érzést 2-3 ellenséges hajóból:)

Üdv néked! (Welcome on the board! ;) )

Mint hozzá nem értö, azt mondom az AOBA-val óvatosan!
Amennyire nehéz a CLEVELAND-nek cicit löni, annyira könnyü az AOBA-nak.
(Nem egyszer egy sorozatból kicsaptam már... :evil: )

A jó taktika, hogy soha de soha nem mész vele egyenesen. Folyamatosan irányt kell váltogatni, még ha csak pár fokot is...
Söt, még akkor sem ha úgy gondolod, hogy egyedül vagy, mert egy rejtözködö DD felspottol, egy csatahajó meg jól oldalba ver, mint Bud Spencer, oszt mész is a levesbe...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, perp

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13431 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Elöször is alap hajonak nem mérvado a teljesitménye.Sokat javul a fejlesztésekel meg a
felszerelésekkel.A lövés jelzö kapitányi skill nagyon elönyös és semminek ne mutasd az oldalad.Ne feled a tüzeröd nagy része elöl van használd ki.

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13443 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vcsaba1968 írta: ....Sokat javul a fejlesztésekel meg a
felszerelésekkel.A lövés jelzö kapitányi skill nagyon elönyös és semminek ne mutasd az oldalad.Ne feled a tüzeröd nagy része elöl van használd ki.

Ebben bízok én is, hogy amint helyreállnak a kapitányi skillek azért több sikerélménnyel fog kecsegtetni. Szerencsére az ágyúk hatótáv növelésére megvolt a félretett freeXP, így az már fent van.

Az elölső elrendezést tényleg nem rossz, próbálgatom is. Viszont ha nem az oldalam akarom mutogatni a gaz ellennek, akkor felé megyek. Ha lassítok, kilőnek. Ha gyorsan megyek hamar túl közel érek és kilőnek. Ezt az egyensúlyt a távolságtartásra még ki kell tapasztalnom.

Egyelőre azt a taktikát követem, mint az előző tiernél, próbálok csatahajót kísérni. Valamivel így nehezebb a dolog, hogy felspottolódás után rögtön rám mered 5-10 löveg:) De azért bízok benne, a Furutakával is nehezen ment az összebarátkozást, a végére azért kialakult a kémia.

Oldalmegjelenítési idő: 0.224 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.