Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #13450 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

perp írta:

vcsaba1968 írta: ....Sokat javul a fejlesztésekel meg a
felszerelésekkel.A lövés jelzö kapitányi skill nagyon elönyös és semminek ne mutasd az oldalad.Ne feled a tüzeröd nagy része elöl van használd ki.

Ebben bízok én is, hogy amint helyreállnak a kapitányi skillek azért több sikerélménnyel fog kecsegtetni. Szerencsére az ágyúk hatótáv növelésére megvolt a félretett freeXP, így az már fent van.

Az elölső elrendezést tényleg nem rossz, próbálgatom is. Viszont ha nem az oldalam akarom mutogatni a gaz ellennek, akkor felé megyek. Ha lassítok, kilőnek. Ha gyorsan megyek hamar túl közel érek és kilőnek. Ezt az egyensúlyt a távolságtartásra még ki kell tapasztalnom.

Egyelőre azt a taktikát követem, mint az előző tiernél, próbálok csatahajót kísérni. Valamivel így nehezebb a dolog, hogy felspottolódás után rögtön rám mered 5-10 löveg:) De azért bízok benne, a Furutakával is nehezen ment az összebarátkozást, a végére azért kialakult a kémia.

Az Aoba-t én is imádtam-imádom, ha összeszoksz vele, lehet meglepetéseket okozni. Eleinte én kísérőként ténykedtem, főleg haver CV-jét védtem légi-csapásoktól és az ellen DD-itől, persze nem ott kullogva mellette, hanem területet bejárva, néha meg előre-előre rohanva óvatosan szpottolni. Vadászgéppel és felspannolt légvédelemmel(skill+fogyóeszköz) hatékony tud lenni. Néha, mázlisan sikerült meglepetésből "odaparkolni" :whistle: :pinch: a BB mellé 2-3 km-re és kipakolni az ebihalakat. De ahogy már is említették a "mini-cikk-cakk-olás" a jó taktika, oszt uccsó pillanatban kitérés és dobod a "halakat" a vízbe :evil: .

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #13470 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

PzPuma írta: 2 millát én nem nagyon költenék -10 % álcára, de akinek van kreditje nyugodtan, (12km helyett lesz 11km a felderíthetőség) a másik már jobban megéri(bár nekem egyetlen hajómon sincs rajta)
GaiusHun, nálam alapból a pontosság növelő van fent, szerintem jobban jársz ezzel mint a +20% légvédelmi lő távval.

cirkálóknál elég pontosak az ágyúk alapból is, enyémen is légvédelem van, de soxor feleslegesen, nincs is cv.

az álcánál viszont határozott vagyok, Mogaminál ha csak 10,9-ről látnak, mert annyiról ugye, az nagyon jó.
ha lesz majd kapitány skill is hozzá, ez lemegy majd 9,5km-re, ami meg elképzelhetetlenül jó, nemtom mire odaérek mit teszek rá, de az alapötlet nagyon nagyon vonzó...
10km torpedo, 9,5km spot tavolsaggal ? :)
17km helyett 16km-rol láthatatlanul loni ?/ha csak felszereles van, akkor 17 ugye/

most ha 15-16km-rol lovok, amint forrosodik a helyzet, nagyon konnyu elerni 17-re, ahonnan nem latnak.
ha ez kozelebb kerul, meg kozelebb...

Bensonnál sajnos nem nagy előny a láthatatlan ágyúzás, mert az ágyú alkalmatlan a károkozásra.

bakker, 69 találatom volt 8-10km-rol egy Taihon HE-vel, es 7-8000 korul sebeztem, ebben benne volt mar 2k tuz is :D

de ha cirkalo lo a visszavago eselye nelkul, az vicces dolog ám :)

perp írta: Ne feled a tüzeröd nagy része elöl van használd ki.

Aobán is, a tűzerő oldalt van, mint mindenen általában :D

alacsonyabb tierekben van 1-1,5 km különbseg a spot, és a lőtáv között, ez nagyon kevés, és 10-11km-ről egyébként is nagyon könnyen agyonlőnek, ott sok taktikára nincs lehetőség...

Aobanal viszont 12,1 a spot, és 14,9km a lőtáv, ez már nagyon jó, ez alatt azt értem, hogy egy csatahajót már messziről kiszúrok, de Clevenek issokkal nagyobb...
azaz megyek a csatahajó felé, 15kmnél elkezdek kanyarodni, mire megfordulok 13,5-14km-re vagyok tőle, csakhogy fenékkel, és lehet kezdeni a cikcakkot, ferdén lövök az összes ágyúból, aztan ha visszalo mar a fenekem mutatom...

ha 15km-ről egybol ralovok, es elkezdek kanyarodni, a valaszcsapas pont az oldlalamba fog erkezni...

papir hajoknal nagyon lenyeges a turelem :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #13537 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Megnéztem Katorit. Yep, a training cruiser az. Vadász van rajta t3-ban? :O 7km-es torps, fincsi. De aki vissza tud emlékezni, vagy van képe össze tudja hasonlítani a régi tier1-est a mostani tier3-assal? (van bővített tech tree 5.2.4-hez)

Mogaminak tényleg üvegből vannak az ágyúi, szintem inden csatában min 1 kiesik. 16.6 km-es lőtávval meg sokra nem mentem t8-9-es közegben. Végre meglett a kapitánynak a szükséges xp, 18km-es lőtáv, sajna addig, míg nincs 5.3 :S

Több
9 éve 2 hónapja #13716 Írta: Grievous
Mogami

Zászlók + szorzó. De ezek az ágyúk... New Orlines is ilyen? Az egyik myoko kilőtte a két hátsó tornyomat, majd ugyanez a hajó kilőtte az elülsőkből a legfelsőt, mielőtt kilőttem volna (határnál fennakadt és nem fordult, tökéletes citadella célpont.
A 203-as strapabíróbb, vagy azzal se számítsak jobb körülményekre? (most még hajótest kell, van 13k xp a hajón, de van freeből 20k)

Több
9 éve 2 hónapja #13723 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A New Orleans-t még nem tudom (de remélem hamarosan meglesz :)), de a Pensacolával szinte soha nem vesztek tornyot (203-as van rajta, ráadásul a Hull upgrade-nek köszönhetőek összesen 10 cső, 2x3+2x2). ott inkább mással van gond, de mivel elég fürge hajó, gyakorlattal a legtöbb lövés kivédhető. kicsit emiatt félek a New Orleans-tól, hogy kevésbé lesz ilyen mozgékony (ugyanakkor jobb páncél).

Több
9 éve 2 hónapja #13732 Írta: Grievous
Myoukounál én se tapasztaltam, hogy löveget lőnének, nem is emlékszem ,hogy volt-e egyáltalán ilyen.
NO mintha csak 3 tornya lenne, vagy nem tudom mely hajót néztem egyszer halálom után.
De a löveghalál elég bajos, néztem pár napja cleveland videóját a tajvani bensonnal, volt pár torony vesztés egyik meccsen neki :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.