- Köszönetek: 114
perp írta:
vcsaba1968 írta: ....Sokat javul a fejlesztésekel meg a
felszerelésekkel.A lövés jelzö kapitányi skill nagyon elönyös és semminek ne mutasd az oldalad.Ne feled a tüzeröd nagy része elöl van használd ki.
Ebben bízok én is, hogy amint helyreállnak a kapitányi skillek azért több sikerélménnyel fog kecsegtetni. Szerencsére az ágyúk hatótáv növelésére megvolt a félretett freeXP, így az már fent van.
Az elölső elrendezést tényleg nem rossz, próbálgatom is. Viszont ha nem az oldalam akarom mutogatni a gaz ellennek, akkor felé megyek. Ha lassítok, kilőnek. Ha gyorsan megyek hamar túl közel érek és kilőnek. Ezt az egyensúlyt a távolságtartásra még ki kell tapasztalnom.
Egyelőre azt a taktikát követem, mint az előző tiernél, próbálok csatahajót kísérni. Valamivel így nehezebb a dolog, hogy felspottolódás után rögtön rám mered 5-10 löveg:) De azért bízok benne, a Furutakával is nehezen ment az összebarátkozást, a végére azért kialakult a kémia.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
PzPuma írta: 2 millát én nem nagyon költenék -10 % álcára, de akinek van kreditje nyugodtan, (12km helyett lesz 11km a felderíthetőség) a másik már jobban megéri(bár nekem egyetlen hajómon sincs rajta)
GaiusHun, nálam alapból a pontosság növelő van fent, szerintem jobban jársz ezzel mint a +20% légvédelmi lő távval.
perp írta: Ne feled a tüzeröd nagy része elöl van használd ki.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.