Japán cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja #11147 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Gondolom.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11193 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mogamin, vagy fölötte tierben van Repair Party? Mert ha nincs akkor nem akkor torpedó észlelésre rakom a kapitányi pontot.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11196 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha a hp visszatöltésre gondolsz az nincs a Mogamin,tier 9-töl ill az Atagon van.

Több
9 éve 3 hónapja #11395 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Úton a Mogami felé B) , hát ez a csata nagyon nem indult jól, sőt a végén nagyon kevesen maradtunk, sok ellenfél ellen. A Myoko csodás hajó, a fürgeségének köszönhettem, hogy a rám kilőtt sortüzek egy részét egyszerűen kiforogtam, így úgy döntöttem kell nekem az ARP Myoko is, bár úgy világítanak a tengeren, hogy nem lesz nehéz célba venni majd.... vagyis amikor ARP Kongókra lőttem, szinte kitűntek a ködös óceánból, megkönnyítve a célzást. A lényeg, a Myoko egy Istennő.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #11438 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Úton a Mogami felé A lényeg, a Myoko egy Istennő.

hát, szerintem meg xar.
pontosabban nem lenne rossz, ha jó lenne :D

nekem Mogami még nincs, Atagom viszont van, és az Atagohoz képest szegény Myokonak durva mínusza van, csak hátrafelé nagyon szűk ívben tudja lőni a torpedóit, mikor megkapja a második kettőt, az is ugyanugy hátrafele megy, Atagonal ugye a 4 veto a 4 negyedet fedi le...

másreszt annyira lassan fordul a torony, hogy sírni tudnék soxor, ha rombolóra vadászok, vagy ha kanyarogni kell egy csatahajó elől lövés közben...

no, szerintem a Mogami fogja javítani mindkét hibát, a toronyforgást biztosan, legalábbis a 200mm-s ágyúval, ez meg nagyjából el is dönti hogy melyik ágyú maradjon rajta...

szóval a jóra könnyű rászokni, ha nem lenne Atagom, a Myokoról rendkívül jó véleményem lenne, igy viszont várom a "nagy testvért" erősen...

Több
9 éve 3 hónapja #11444 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A buff előtti Furutaka....azon tényleg lassú volt a toronyforgás - az szó szerint szar volt, másrészt szerintem eddig minden japán cirkáló op dög, kivéve a FURUTAKA, basszus a német négyes és a furu az a két hajó, amitől ma is hidegrázást kapok. Az Atago pedig a prém cirkálók királya, azért nem a legjobb összehasonlítási alap. Viszont a Pensacola rosszabb mint a Myoko. A német hetest még nem ismerem, de eddig, saját tapasztalatom szerint 7. tierben a Myoko a király.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.