Japán cirkálók

Több
9 éve 4 hónapja #9383 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Myoko (Nachi) 1. kör:

Összelővők majdnem 60k-t és a csapat mit csinál? Leglaább a 10 repcsi killes küldi meglett,
2. kör:

Azon voltam az elején, hogy nem elsz semmi sebzésem (t8, erősen). Aztán Knoguba és Izumoba sikerült tűzet csinálni. De a vége...
Pepsire megyek, lövöm, látom ,hogy jön pár torpedó a semmiből (hatsu arrébb kellett volna lennie), kikerülök mindent, de egy eltalál. A LASSÚ tornyok miatt, pár hp-ról nem tudom kiszedni a cirkálót és meghaltam.

Torpedó nem tudom minek van a hajón, szinte sose kellenek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #9396 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Érdemes használni hátha bebambulja valaki.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #9397 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Illetve manapság egyre többet látom hogy a romboló szemből rám ront, majd 3 km-nél elkezd fordulni és megpróbál oldalba verni a torpedóival 2,5km-ről. Ki lehet még cselezni ha benéz valamit, de többnyire max a saját torpedóimat elengedem ekkor, hátha belefut ő is.

Több
9 éve 4 hónapja #9399 Írta: Grievous
Hát ma összejött 1 találat:

Talán Nagato ment bele.
A csatában meg nem esett jól, hogy eltelik több perc, majd egyszer csak azt látom ,hogy mindenki megáll, kidob a szerver, de szerencsére vissza tudtam menni, de látni a sebzésen, hogy ez okozott kihagyást.

Több
9 éve 4 hónapja #9658 Írta: Att86
Att86 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Halihó!

Egy hülye kérdés:
alapvetően megosztónak látom a Furutakát véleményeket tekintve, ezért érdekelne, hogy az Aoba miben és milyen minőségben változik hozzá képest? Eleinte nem szimpatizáltam a Furuval, aztán most, hogy elértem már az Aoba kifejlesztését, nagyon bejön, viszont az Aoba megvételéhez el kéne adnom a Furut, csak még nem fűlik hozzá a fogam, főleg, ha nincs annyira jelentős különbség köztük játékélményben...

Köszi előre is a válasz(oka)t!

Több
9 éve 4 hónapja #9659 Írta: Grievous
Jobb az ágyúeloszlása (3 torony: elől 2, hátul 1), nagyobb torpedó range-e volt, buff előtt, de talán már ugyanannyi.

Ha nem kaptál sűrűn citadellát Furutakával, akkor készülj fel, hogy Aoba szereti kapni, ha oldalba lő bármi. Aoba emlékeim szerint könnyű cirkáló típus (volt, 2 hajóval?).
Myoko utána +2 torpedóvetővel és +2 toronnyal, Mogami meg tornyokként +1 csővel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Att86

Oldalmegjelenítési idő: 0.270 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.