Japán cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja #11457 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nemrég meglett az Aoba, gondoltam a Furutaka után, biztos ez is jó lesz, hát nem, sőt kifejezetten szar a hajó. Konkrétan mintha nem is fémből, hanem papírból lenne, még a Cleveland-hoz képest is gyengébb. Elképesztően rossz vásár volt ez a hajó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11458 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

KimiFan írta: Nemrég meglett az Aoba, gondoltam a Furutaka után, biztos ez is jó lesz, hát nem, sőt kifejezetten szar a hajó. Konkrétan mintha nem is fémből, hanem papírból lenne, még a Cleveland-hoz képest is gyengébb. Elképesztően rossz vásár volt ez a hajó.

Menj pár extra meccset, szerintem csak rosszul álltál hozzá. Szerencsétlen kört fogtál ki csak, lehet.
Mozgékony-ezt használd ki, viszont a kormány/hajócsavar sérülékeny szerintem.

Több
9 éve 3 hónapja #11459 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Az Atago pedig a prém cirkálók királya, azért nem a legjobb összehasonlítási alap.

Atago annyiban összehasonlítható, hogy amit látok rajta, mármint a száraz számok alapján a Mogami szerintem egy az egyben az lesz, 500m álca meg lőtávolság ide-oda...

Pensacolam sincs, de a Yorckot nagyon szidjak...

wows-numbers.com/ship/4282300400,Pensacola/

mondjuk statisztika alapján brutális, mennyivel tud többet a Myoko, 25% sebzésplussz a második helyezett Pensacolahoz...

Több
9 éve 3 hónapja #11460 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

KimiFan írta: Nemrég meglett az Aoba, gondoltam a Furutaka után, biztos ez is jó lesz, hát nem, sőt kifejezetten szar a hajó. Konkrétan mintha nem is fémből, hanem papírból lenne, még a Cleveland-hoz képest is gyengébb. Elképesztően rossz vásár volt ez a hajó.

Aobaval azt kell kihasználni, hogy a 6 ágyúval 14-15km-re lőve számtalan sorozatnál lesz 4-5 találatod...
egyszer összeakadtam nyílt tengeren egy maxos Clevelanddel, 3000hp-t vesztettem mire a víz alá került, nagyon pontos nagyon gyors ágyúid vannak, cserébe gyors, és teljesen papír...

próbáljál nagyon messziről operálni, ez a hajó erre született...

most nincs meg az a képem, mikor Königsberg-l lőtem 5 km-ről 3 citadelt az Aobán, mindegy, ha azt gondolja bárki nincs páncélja, itt a másik kép ahol Nürnberget kaptam oldalba :)
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #11462 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

... nekem megvan Aoba pár hónapja, akkor én is azt mondtam 2 meccs után, hogy azonnal megszabadulok tőle.... aztán apránként rádobáltam minden hasznos modult-felszerelést, okosodott a kapitány is, most jelen eszemmel azt mondom, örök darab a kikötőmben... egyszer Trucker írta róla (nem felejtettem el ;) ), hogy egy puhatestű ragadozó, és tényleg az!!!

Barátkozz vele pár csatát, hidd el, ráérzel az ízére, szeretni fogod...

Ui.: Furutakával is így kezdtem, és a buff óta odavagyok érte... türelem :lol:

Több
9 éve 3 hónapja #11463 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Aobanál szokj hozzá, hogy páncélja nincs. Az egész ág többi része nem fog változni e téren.
Amúgy nem rossz hajó, ha a papír oldalpáncélt nem vesszük figyelembe.

Oldalmegjelenítési idő: 0.313 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.