Japán cirkálók

Több
9 éve 4 hónapja #9667 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Att86 írta: Halihó!

Egy hülye kérdés:
alapvetően megosztónak látom a Furutakát véleményeket tekintve, ezért érdekelne, hogy az Aoba miben és milyen minőségben változik hozzá képest? Eleinte nem szimpatizáltam a Furuval, aztán most, hogy elértem már az Aoba kifejlesztését, nagyon bejön, viszont az Aoba megvételéhez el kéne adnom a Furut, csak még nem fűlik hozzá a fogam, főleg, ha nincs annyira jelentős különbség köztük játékélményben...

Köszi előre is a válasz(oka)t!

hát, Furutakám még a nagy buff előtt volt, de kicsit nézegettem a statisztikáit :) Aobát meg most adtam el pár napja, de ugynézem Aoba/Myoko/Atago csontugyanaz a joszag, ugyanazt lehet vele csinálni...

nos, Furu vs Aoba, előbbi tier5, utóbbi tier6.
minél magasabb tierről beszélünk, annál pontosabbak az ágyúk, annál durvábban fognak hazavágni 10-12km-ről a csatahajók, mindegy milyen cirkáló, ha AP-val becéloznak mehetsz a levesbe...

Furu spot távolsága 12,2, lőtávolsága 13km.
Aobánál ugyanez 12,1, lőtáv 14,9!
kapsz majdnem 3 km lapulótávolságot, és +3 másodpercet, hogy ha rádlőnek elfordulhass, 15km-ről is gyönyörűen el fogsz találni bárkit, olyan jó a saját szóráskép, soxor csatahajón 4-5 találat lesz a maximális 6-ból ugye egy sorozattal...
Zao lőtávolsága 16,2 - lényegében közel megkapod a maximális lőtávolságot, szerintem Aoba után már lényegi változás nem nagyon lesz a japán cirkálóknál

másik minőségi ugrás, kapsz légvédelmet.
Furunak nincs ugye, alapban japánnak nem is lesz egyébként, bármit is mondanak :D de tier6 cirkálótól viszont mindenki kap a Hidraustatic search helyett Defensive fire AA-t, ez azt jelenti, hogy 40 másodpercig immunis vagy te, és a környékeden mindenki más a bombázókra, és nagyon nagyon megnehezíted a torpedoveto repulok dolgát.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Att86

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #9686 Írta: turanblut
turanblut válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Annyi előrelépést látok az Aobával az elődhöz képest hogy sokkal ritkábbak a modulsérülések, bár lehet csak nekem volt szerencsém eddig vele :)

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9808 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Én párszor kikaptam egymás után motor/kormánylapát sérülést.

Ahhoz képest, hogy a csilalgozásomnál szorzóval kaptam 100k creditet és 1600 xp-t...

Amaginak meg grat
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Grievous által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9817 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Aoba a rangsorolt csatában

copy.com/8cZhrPZzOgPko2GY
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 4 hónapja #9936 Írta: Att86
Att86 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszi az Aobára a válaszokat!

Újabb kérdés merült fel bennem: a fejlesztések (upgrades) 2. lehetőségénél melyik hasznosabb:
-légvédelem +20% lőtáv
-másodlagos fegyverzet +20% lőtáv?

légvédelem elviekben magában foglalja a másodlagost is (ahogy néztem minden tierben), így egyértelműnek tűnik, h az hasznosabb, de hátha van benne valami csavar (másodlagos pontosságnövelésén kívül), ami elkerülte a figyelmem...
Köszi ismét előre a segítséget!

Több
9 éve 4 hónapja #9938 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nálam főágyú pontosság van rárakva.
Légvédelemre azért nem gyúrtam, mert HA van anyahajó, akkor is van AA boost, plusz elég mozgékony az Aoba.
Nekem elég, hogy a kapitányi képzettségnél az első pont a +10% légvédelem hatékonyságra van költve.
Igazából azt érdemes rátenni, amit úgy érzel, hogy a te stílusodhoz az kell.

(Atago kapitányom képesítése pl csatahajós: Basics of Survivability + Fire Prevention , nagy tierben ezt éreztem kellőnek)

Oldalmegjelenítési idő: 0.331 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.