Japán cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja #11467 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A japán cirkáló ág kipipálva :cheer: végre meglett és meg is vettem a Zao-t :

Ibukit csak duplázgattam eddig de a ARP Myoko gyújtogatós feladatánál jól szerepelt így a maradék 100k xp-t letudtam és meglett a Zao. :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Eper, sandorati, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11487 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Azért volt vele munka, ha jól látom: Statisztika
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11491 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem is kevés.
Elődeihez képest( tier6-7-8 ) nagyon nehezen barátkozunk össze, pedig szinte hasonló felépítésű ill játékot is kíván de egy picit lassabban fordul, lőtáv is gondokat okozhat, légvédelme is halványabb egy kicsit.
Ez meg is látszott mivel a gyújtogatós küldetésig éppen csak hogy megvolt a 40k átlagsebzésem vele.
De utána, folyamatos játékkal azért kiismertük egymást :) és elég jó csatákat sikerült mennem vele.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja PzPuma által.

Több
9 éve 3 hónapja #11496 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Aoba bevetésen. Mostanában nagyfiúk közé tesz be, de azért próbálkoztam.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75, bacsagabi

Több
9 éve 3 hónapja #11764 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Üdv! Én is nekifutnék a japán cirkáló vonalnak. Most vettem meg a Tenryu-t, és kérdezném, hogy a japó cirkálóknál milyen commander skillekrt érdemes használni? Ez a Tenryu nekem úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt romboló, és gondolom, hogy a játék stílus vele is azért hasonlít a rombolókéra, noha nem teljesen ugyanolyan. Minden segítséget köszönök előre is.

Több
9 éve 3 hónapja #11769 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Üdv! Én is nekifutnék a japán cirkáló vonalnak. Most vettem meg a Tenryu-t, és kérdezném, hogy a japó cirkálóknál milyen commander skillekrt érdemes használni? Ez a Tenryu nekem úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt romboló, és gondolom, hogy a játék stílus vele is azért hasonlít a rombolókéra, noha nem teljesen ugyanolyan. Minden segítséget köszönök előre is.

hali,

a japiknak van torpedója, de nem tudnak láthatatlanul lőni vele, ergo 10km-ről nem fogsz semmit eltalálni, mert számítanak rád...
cirkálón közelharcban jó a torpedó, esetleg sziget mögül ha jön valami nagy, lehetőség szerint itt érdemes minél közelebb elengedni a torpit, itt 1-2 km-re gondolok, onnan már nem jon vissza :)
tier5ig nemtom milyenek, nem rosszak állítolag, regen volt.
tier6+ jó álca, páncél teljes hiánya, közepes lőtávolság, viszont ezen bellul nagyon pontos...

alapvetően cirkálóval kisérd a csatahajókat, és amig őket lövik, addig puttyogassál, a tűzerőd legalább akkora, csak ha visszalőnek van gáz, ha rombolót látsz azonnal HE, és elsődleges célpont mindenki előtt...
csatahajóval nagyon nehéz rombolót lőni, neked kell megvédeni őket a torpedóktól, mert ha nem teszed, eltűnik a pajzsod, és az ellenfél csatahajójával 1-1ben nem neked osztották a lapokat...

kapitány skillek, hát ahány ház, annyi szokás :D
én cirkálóra a rombolóvadász feladatkör miatt is elsődlegesen teszem a situtation awarenesst, minden ágyúval messziról harcoló hajóra az incoming fire alertet, mivel kapni fogod az ívet rendesen, fontos szerintem a basic of survivability, és mivel bele vagyok bolondulva a CV-kbe, ezért mindenre teszem a basic és a négyes advanced firing traininget.

hármas szinten vagy a +1 fogyóeszköz, azaz +1 légvédelem, +1 vadász, bar ez nem fog elfogyni, és tier9-10 szinten +1 javítás, ua mint a csatahajoknak ugye
vagy a torpedo kerulgetes, esetleg a gyorsabb javitas :)

negyes advanced firing trainingrol meg annyit, hogy olyan tier6-7 korul ered el ha egybol veszed a következő hajót amint lehet, és nem aranyért képzed át a kapitányt, ez +20% lőtávot is ad a kis kaliberekre, azaz 1-4 tier, illetve tier8 Mogami stock agyuval...

a kettes expert marksmen, az gyorsabb toronyforgast ad ugye, a Myokonal nagyon nagyon hianyzik, utana Mogami stock agyuja meg rosszabb,szerintem az lesz a kovetkezo amit megveszek ra, de az mar a 14 skillpontos kapitany amirol beszelek, ha loni akarok, nem tudom kihasznalni a hajo forgasat rendesen, mert ahhoz lassu a torony...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.