Andrej72 írta: Üdv! Én is nekifutnék a japán cirkáló vonalnak. Most vettem meg a Tenryu-t, és kérdezném, hogy a japó cirkálóknál milyen commander skillekrt érdemes használni? Ez a Tenryu nekem úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt romboló, és gondolom, hogy a játék stílus vele is azért hasonlít a rombolókéra, noha nem teljesen ugyanolyan. Minden segítséget köszönök előre is.
hali,
a japiknak van torpedója, de nem tudnak láthatatlanul lőni vele, ergo 10km-ről nem fogsz semmit eltalálni, mert számítanak rád...
cirkálón közelharcban jó a torpedó, esetleg sziget mögül ha jön valami nagy, lehetőség szerint itt érdemes minél közelebb elengedni a torpit, itt 1-2 km-re gondolok, onnan már nem jon vissza

tier5ig nemtom milyenek, nem rosszak állítolag, regen volt.
tier6+ jó álca, páncél teljes hiánya, közepes lőtávolság, viszont ezen bellul nagyon pontos...
alapvetően cirkálóval kisérd a csatahajókat, és amig őket lövik, addig puttyogassál, a tűzerőd legalább akkora, csak ha visszalőnek van gáz, ha rombolót látsz azonnal HE, és elsődleges célpont mindenki előtt...
csatahajóval nagyon nehéz rombolót lőni, neked kell megvédeni őket a torpedóktól, mert ha nem teszed, eltűnik a pajzsod, és az ellenfél csatahajójával 1-1ben nem neked osztották a lapokat...
kapitány skillek, hát ahány ház, annyi szokás

én cirkálóra a rombolóvadász feladatkör miatt is elsődlegesen teszem a situtation awarenesst, minden ágyúval messziról harcoló hajóra az incoming fire alertet, mivel kapni fogod az ívet rendesen, fontos szerintem a basic of survivability, és mivel bele vagyok bolondulva a CV-kbe, ezért mindenre teszem a basic és a négyes advanced firing traininget.
hármas szinten vagy a +1 fogyóeszköz, azaz +1 légvédelem, +1 vadász, bar ez nem fog elfogyni, és tier9-10 szinten +1 javítás, ua mint a csatahajoknak ugye
vagy a torpedo kerulgetes, esetleg a gyorsabb javitas
negyes advanced firing trainingrol meg annyit, hogy olyan tier6-7 korul ered el ha egybol veszed a következő hajót amint lehet, és nem aranyért képzed át a kapitányt, ez +20% lőtávot is ad a kis kaliberekre, azaz 1-4 tier, illetve tier8 Mogami stock agyuval...
a kettes expert marksmen, az gyorsabb toronyforgast ad ugye, a Myokonal nagyon nagyon hianyzik, utana Mogami stock agyuja meg rosszabb,szerintem az lesz a kovetkezo amit megveszek ra, de az mar a 14 skillpontos kapitany amirol beszelek, ha loni akarok, nem tudom kihasznalni a hajo forgasat rendesen, mert ahhoz lassu a torony...