Japán cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #7311 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Miért van az Aoba-mnak ilyen pocsék csatái? A hajó nem lenne rossz, de sok bukta betesz neki. Furuval talán épp fordítva volt, elfogadható győzelem, de nem túl sok dolog megtétele.
Most meg pl 3km-ről nem tudtam egy New Yorkot torpedókkal elsüllyeszteni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #7313 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha három kilométerre vagy egy csatahajótól, az már nagy baj. Az Aoba egy cirkáló és nem csatahajó, messziről harcolsz, kihasználva a karcsú hajótestet és a sebességet, folyamatosan mozogsz vele, és közben az ágyúid folyamatosan tüzelnek. Nem árt ha találsz is :silly: . Ennyi. Az Aoba az egyik legkiválóbb japán cirkáló. :woohoo:

Több
9 éve 6 hónapja #7319 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mert szeretem a japán cirkálókat, igaz itt a táplálék lánc csúcsán voltam :evil:

Mellékletek:

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #7323 Írta: Grievous
Az a meccs egy már úgy is mindegy volt, akkor meg kamiakze müvelet, csak a torpedóvetöcső tovább ment egy kicsit, mint amit arendszer javasolt akkor. Orlandot akartam elütni közben (igen, szakaszban volt), de kilött a 2 bb, 2 ca, miközben a hordozót lőttem :whistle:

4. meccsre azért összejött a győzelem.

Német cirkálóba lőttem egy sorozattal 3 citadellát, mert megállt egy helyben, csak tudnám miért állnak meg egyesek...

Én próbálom tartani a távolságot, felszerelésben is asszem pontosság növelő van felrakva, de ha a csapat elhullik közben, akkor mit csináljak? Meccs lehozására annyira nem alkalmas, ha nem top tier, wotban egy KV1-gyel topként egy kissé más a szitu :silly:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 5 hónapja #7370 Írta: Grievous
Csak ilyen bajom van Aobaval:

Ha a nagykalibert 100k ágyúsebzésre adja a rendszer, akkor 300 kellett volna még.
Ezt a kört egy 35k sebző bukta után mentem. Ha nem lenne ennyi buktám vele, még jó is lenne a hajó.

Itt annyi hibám volt max, hogy mikor a japán cv rám startolt, hogy romoljon, én a "japán rejtett tartalék" (wot) Nagato felé fordultam, ilt maradtam is míg 6.5km-ig el nem jutottam, 3 torpedó talált végül a nyolcból.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #7414 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Aszem én megtetem amit lehet

copy.com/iC2k07tgWgdtJjYY
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.295 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.