Japán cirkálók

Több
9 éve 5 hónapja #7427 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Stock Myoko milyen skillek nélkül? Valószínűleg ma megevszem és eladom az Aobat. Felszerelésnek a pontosság növelőt, meg talán ha futja, akkor kormánylapátot felrakom.

Még tegnapról:

Utána véletlen Coopba mentem csillagozni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja #7433 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Szerintem egész használható ugy is bár nehéz véleményeznem mert az enyém fullos és 120k xp van rajta,dea uj kapitány van benne mert mire meglesz a Mogami addigra egy jol képzet kapitányom lesz./az elözöt elpontoztam/

Több
9 éve 5 hónapja #7437 Írta: Grievous
Nálam annyira nincs elpontozva, 6. érzéke helyett lett véletlen gyorsabb javítás (ami mellette van), egyedül a rombolók jelenléte miatt szokott aggasztani ez a malőr. Tegnap előtt raktam fel rá a 1. sorból az AA-s skill, így az ottani oszlop megvan ami kellett (1. és 4. sor)

Myokoval lehet negatív keresetet szerezni, vagy még pozitív? (ez most egy szempont nálam most)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja #7446 Írta: vcsaba1968
Lehet minuszt csinálni vele 60k a javitás és olyan 12k a löszer tehát 70k allat minuszban vagy.

Több
9 éve 5 hónapja #7471 Írta: Grievous
Az lenne jó a jelentéseknél, ha a kapott összeget írná ki, nem pedig amit nettót.
Mai 3. és utolsó meccsem Aoba-val:

Epic befejezés ennek az epic winrate-es hajónak: megint t8 és véletlen befoglaltunk

Első csata Myokoval:

A csata tapasztalata nálam: ugye az, hogy 2x egymás után, kilőtték a kormánylapátomat a Furutakák, csak a véletlen műve :sick:
16km-es lőtáv már baráti. A meccsen meg azt hittem, hogy bukjuk, 1 dd, 2 bb és 1 cv volt 2 dd, 1 ca és 1 cv ellen. Nyertünk, lehozták a srácok, miközben nem túl sok hp-val lövöldöztem HE-vel :whistle:
16k xp kell a kapitánynak a skillekhez, de a hajótest 12k szóval nem lesz nagyon lemaradva. És jó kevés az AA ágyú az A és B testen :S

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #7483 Írta: vcsaba1968
Érdekes

ez annak ellenére hogy a bamba saját Aobát megtorpedoztam.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.