Japán cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #6140 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
lehet vele lőni messzire is

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #6146 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nincs Mogamim, még :unsure: Az Aoba lesz a hétvégén terítéken, az a Myoko kifejlesztése. Van Atagom, ami szerintem gyengébb mint a Mogami. A japó cirkálók előnye a vékony test, gyors-mozgékony hadviselés, és a folyamatos dodzsolás, jobbra, balra. A tűzgyorsaság sajna nem elég gyors, de nem rossz. Sajnos minden hajónál halálos tőkesúly a kapitányi skillek aktiválása, több tízezer xp, ami komoly hátrány.
A HEAT nerfelve lett, de az Ap nerf után még mindig jobb a Heat lőszerrel való tüzelés. Sajnos a Heat nerf egyértelműen a csatahajókat hozta vissza a tenger királya posztra. Az általam használt taktika, csatahajók előtt vagy mögött való harcászat, légvédelem biztosítása, dd hajkurászás, és lőtávon belüli csatahajók elleni harc. Aki lőtávon túl van, az elől folyamatosan cikk-cakkban menekülés :S

Több
9 éve 6 hónapja #6156 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
HEAT? HE az, nem? :)

HE-t mikor nerfelték? AP-t értem, mert mindenki azzal lőtt, HE_t akkor minek nerfelnék? Úgy is elsősorban a gyengén páncélozott gépek, ilt a túl erősre páncélozottakra jó (dd, bb, cv) AP ca-ra kiváló.

Aoba-n nekem csak +30k xp-m van, kell még egy kis idő Myokohoz. De az egész ágra jellemző a nagy citadella bekapás? Mert mostanában, mikor csatahajó talált el, vígan lement +20k hp, ha én lövöm bb-vel ca-kat, akkor meg nincs (kb ugyanott találom el őket)

Több
9 éve 6 hónapja #6159 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Myoko - t nagyon szerettem, a mai napig azzal van a legnagyobb sebzésem 136k, vártam a Mogami -t , mint a messiást ... aztán valahogy nem működik a dolog :sick: :dry:

De 100 % , hogy bennem van a hiba, majd egyszer talán belejövök ...

Több
9 éve 6 hónapja #6161 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Igen, HE lőszer akar az lenni.

A cirkálóknak meg sajnos ez a betegségük. Nálam mindegy melyikkel megyek, mindegyik hajalom összeszedni egyet legalább.

Több
9 éve 6 hónapja #6179 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nálam az Aoba kezd felhúzni: egyszer találják el, ugrik 2/3 hp és úgy harcolj tovább, mikor clevelandek dpm+tűzzel simán kilőnnek, torpedókat meg kikerülik.

És még 30k a Myokoig :side:

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.