Japán cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #6828 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Amiért utáltam a furutakát:

10-15km-ről lőttem egy salvot AP-val Fusoval. Szépen oldalt állt nekem. Gondolom az Aobám is emiatt szokott kapni 20k sebzést bb-től.

Tegnap +45k sebzésem volt bukóval. Most kicsit kevesebbel sikerült nyerni

Tegnapiban elégé nagy volt a tűzsebzés is (15k kb), csak pontokban vesztettünk, mert mindenki meghalt szinte.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #6870 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nekem a Myoko már csak két csatára van, de nehéz szívvel fogom eladni az Aoba-t. Egyszerűen imádni való hajó, amely minden tierben megállja a helyét. Csaták szerint rankedben egyértelműen a Cleveland a király. Randomban viszont az Aoba :evil:
Ebben a csatában egyaránt voltam hős spártai, aki védelmezte a térkép egyik oldalát a biztos túlerővel szemben :ohmy: , és hős szamuráj, aki úgy indult utolsó rohamra, hogy tisztában volt végzetével, ezzel időt adva a saját csapatnak a felfejlődéshez, lekötve az anyahajó bombázóit és az utolsó csathajó figyelmét.

Mellékletek:

Több
9 éve 6 hónapja #6880 Írta: SsgSeth
SsgSeth válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most a patch után még mindig gáz a Furutaka? Ki van fejlesztve csak eddig nem vettem meg, vagy ne is akarjam :D ?

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #6882 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

SsgSeth írta: Most a patch után még mindig gáz a Furutaka? Ki van fejlesztve csak eddig nem vettem meg, vagy ne is akarjam :D ?

Én múlt hétvége fele vettem meg, átlagos hajó, új kapitánnyal. Semmi extra, a modulok már megvannak zászlóval, de 0 free xp-vel, 1.5*özöm majd lassan az Aobát belőle.
A 10 km-es torpedókkal lehet mókázni, és elég jól üt a 200-as ágyú is. Mondjuk én kihúztam már a Pensacolát maxra, arra hasonlít talán leginkább, csak ezen vannak torpedók. Az oldalát mindenesetre nyilván ennek sem érdemes mutogatni, viszont a 200-as ap-val jó pár bátrabb Omahát/Clev-et meg lehet nyekkenteni 1-2 salvóból. Csatahajókra meg elég jól gyújt, de az eddig is így volt szerintem. A toronyforgás olyan-amilyen, engem annyira nem zavar, meg a kapitánynak beadtam a +0.7%-ot. Nem érzem fájdalmasnak, ez a lényeg. Megnéztem, 47K vele az átlagom, ez a legtöbb az összes cirkálóm közül jelenleg, de olyan sok csatám nincs vele, és volt pár szerencsés torpedózásom, az nagyon megdobja.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 6 hónapja #6886 Írta: SsgSeth
SsgSeth válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Krisztian írta:

SsgSeth írta: Most a patch után még mindig gáz a Furutaka? Ki van fejlesztve csak eddig nem vettem meg, vagy ne is akarjam :D ?

Én múlt hétvége fele vettem meg, átlagos hajó, új kapitánnyal. Semmi extra, a modulok már megvannak zászlóval, de 0 free xp-vel, 1.5*özöm majd lassan az Aobát belőle.
A 10 km-es torpedókkal lehet mókázni, és elég jól üt a 200-as ágyú is. Mondjuk én kihúztam már a Pensacolát maxra, arra hasonlít talán leginkább, csak ezen vannak torpedók. Az oldalát mindenesetre nyilván ennek sem érdemes mutogatni, viszont a 200-as ap-val jó pár bátrabb Omahát/Clev-et meg lehet nyekkenteni 1-2 salvóból. Csatahajókra meg elég jól gyújt, de az eddig is így volt szerintem. A toronyforgás olyan-amilyen, engem annyira nem zavar, meg a kapitánynak beadtam a +0.7%-ot. Nem érzem fájdalmasnak, ez a lényeg. Megnéztem, 47K vele az átlagom, ez a legtöbb az összes cirkálóm közül jelenleg, de olyan sok csatám nincs vele, és volt pár szerencsés torpedózásom, az nagyon megdobja.

Megvettem valóban nem olyan borzasztó már, szegény unokaöcsém nagyon átkozta de még a patch elötti állapotában volt akkor.

Több
9 éve 6 hónapja #6892 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Engem vagy szívat a rendszer, vagy nem tudom mi van, valahogy alig akar menni a sebzés, 48k-nál bukta szokott átlagban lenni, 20-30-ra meg szokott lenni a győzelem.
Kb 30k xp és meglesz a Myoko, csak legyen meg a 6. érzék, mert valamiért javítás van ahelyett neki :huh:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SsgSeth

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.