- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Én múlt hétvége fele vettem meg, átlagos hajó, új kapitánnyal. Semmi extra, a modulok már megvannak zászlóval, de 0 free xp-vel, 1.5*özöm majd lassan az Aobát belőle.SsgSeth írta: Most a patch után még mindig gáz a Furutaka? Ki van fejlesztve csak eddig nem vettem meg, vagy ne is akarjam
?
Krisztian írta:
Én múlt hétvége fele vettem meg, átlagos hajó, új kapitánnyal. Semmi extra, a modulok már megvannak zászlóval, de 0 free xp-vel, 1.5*özöm majd lassan az Aobát belőle.SsgSeth írta: Most a patch után még mindig gáz a Furutaka? Ki van fejlesztve csak eddig nem vettem meg, vagy ne is akarjam
?
A 10 km-es torpedókkal lehet mókázni, és elég jól üt a 200-as ágyú is. Mondjuk én kihúztam már a Pensacolát maxra, arra hasonlít talán leginkább, csak ezen vannak torpedók. Az oldalát mindenesetre nyilván ennek sem érdemes mutogatni, viszont a 200-as ap-val jó pár bátrabb Omahát/Clev-et meg lehet nyekkenteni 1-2 salvóból. Csatahajókra meg elég jól gyújt, de az eddig is így volt szerintem. A toronyforgás olyan-amilyen, engem annyira nem zavar, meg a kapitánynak beadtam a +0.7%-ot. Nem érzem fájdalmasnak, ez a lényeg. Megnéztem, 47K vele az átlagom, ez a legtöbb az összes cirkálóm közül jelenleg, de olyan sok csatám nincs vele, és volt pár szerencsés torpedózásom, az nagyon megdobja.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.