Japán cirkálók

Több
9 éve 5 hónapja #7702 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Bevittem Myokot így félstockként (ugye a B test még nem a rendes), tegnap siekrütl visszamennem 20-asra, ma 20-as +2 csillagra mentem, madj egy -1-es kör:

2 heavy critical egy milisec alatt, és kövi milisecre ez. Nem láttam ,hogy Colo engem céloz.

Legalább 3k xp a kapitány skilljeihez. Furcsa, hogy most azt írja mindegyik skillre, hogy 50%-osan működnek :O

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja #7704 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Grievous írta: Bevittem Myokot így félstockként (ugye a B test még nem a rendes), tegnap siekrütl visszamennem 20-asra, ma 20-as +2 csillagra mentem, madj egy -1-es kör:

2 heavy critical egy milisec alatt, és kövi milisecre ez. Nem láttam ,hogy Colo engem céloz.

Legalább 3k xp a kapitány skilljeihez. Furcsa, hogy most azt írja mindegyik skillre, hogy 50%-osan működnek :O

Ezen én is problémáztam de vanak skillek amik vagy vannak vagy nincsenek.Ilyen a foso jelzö meg a lövés jelzö ezek nincsenek.A WG-nél az 50% az tulajdonkép 30.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja #7705 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

nem ebben a csatában de a rohadék Kiev szétszedte a Myokot :sick:
Mellékletek:

Több
9 éve 5 hónapja #7710 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Paralámpám nincs, véletlen a mellette levő "csavarhúzót" jelöltem be egy skill pointtal :silly:

Kiev? :ohmy:
Igaz, engemet az előbb (dühöngőben írtam a végéről, hogy simán kidobott a rendszer) egy Furutaka és egy Myoko kapott majdnem szét teljesen, 39k hp-ról leszedtek 10k-ra és HE-t használtak, legalábbis a Furu biztosan. 2x kigyújtottak, 2x kormánylapát, elégé érzékeny a hátúlja ezek alapján, mert 2 csatában, mindkétszer Furutakák simán hazavágták azt a szerencsétlen fémlemezt a hajó hátsó végén. Vicces, hogy a furunak nem tudtam citadellát lőni AP-val, jó volt, ha adott egy ezres sebzést. Percekkel később jött egy csatahajó, HE ammo +2k damage... Ok. Furut lelopták, Myokot meg kivégeztem volna, ha a rendszer nem szól közbe.

De az oldalsó nagy citadellát leszámítva, nem rossz hajó, eddig. De lehet, hogy csak az beszél belőlem ,hogy nem 3-5 buktát megyek egy győzelemért :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
9 éve 5 hónapja #7760 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A Myoko egy csodás hajó, hihetetlenül OP, a Yubari-n képzem a következő kapitányt, amit utána az Atago-val tolok majd. Mivel egy Myoko beáll állandóra (szeretem hajók) majd, mint a Cleveland. Ezzel a kettővel tolom majd a ranked csatákat.

Több
9 éve 5 hónapja #7791 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
El kezdtem a japán cirkáló ágat :D
Mit érdemes tudni ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.249 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.