Japán cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #6917 Írta: SsgSeth
SsgSeth válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Grievous írta: Engem vagy szívat a rendszer, vagy nem tudom mi van, valahogy alig akar menni a sebzés, 48k-nál bukta szokott átlagban lenni, 20-30-ra meg szokott lenni a győzelem.
Kb 30k xp és meglesz a Myoko, csak legyen meg a 6. érzék, mert valamiért javítás van ahelyett neki :huh:

Nekem nincs egyik hajómon sem, csak a torpedó nagyobb távról való észlelése, csatahajóra cirkálóra szerintem értelmetlen mert úgyis akkora távról látnak mint a lövésed range, ha hordozó van akkor meg pláne mert akkor is tuti spot alatt vagy.
Viszont ma nekem sem ment, ott is hagytam a francba az egészet.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 hónapja #6918 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ebböl mond meg mire kapod az xp-t

Mellékletek:

Több
9 éve 6 hónapja #6919 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
s még mondjátok, h repülőkkel nem érdemes foglalkozni, mert nem adnak rá semmit... :P

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #6922 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
De arra jó, hogy tud pl romboló van-e a közelben. Mert ha felspotolnak, de nincs hajó a közelben, akkor tudod, hogy dd van ott.

El van átkozva ez a hajó? +40knál átlagban az elmúlt napokban bukta van.

Szerk:

Átok mára megtörve B)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #7023 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A Furutaka után az Aoba egy minőségi előrelépés a japán cirkálók vonalán.Ez volt az utolsó csatám vele, és megvallom fájó szívvel adtam el a kikötő hely hiánya miatt. Miért is? Rankedben egyértelműen jobb a Cleveland. Ebben a csatában egyedüli hatos cirkálóként keményen harcoltam a nyolcasok között, nem is volt más lehetőségem. A karcsú és gyilkos szamurájnőt csak ajánlani tudom mindenki számára. Szóval Isten veled Aoba :S :woohoo: B)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja GaiusHun által.

Több
9 éve 6 hónapja #7025 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Megvallom szomorú szívvel adtam el az Aobát, és vettem meg a Myokot, amivel a zárt béta óta nem volt szerencsém találkozni. Így kicsit óvatos kezdéssel indítottam, de annyira a kezemre áll ez a hajó, hogy pikk-pakk meg lettek a kapitányi skillek, és a második hajótest. A két ellenséges Colorado nem fogadott a szívébe :silly: Az igazat megvallva egy 1 napos prémet aktiváltam a kredit farm miatt, hogy meglegyen a Myoko, de egy füst alatt tolta az xp-t is :evil:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.298 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.