Japán rombolók

Több
8 éve 2 hónapja #25423 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ssssszéééép :woohoo:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25450 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ez a meccs közel volt, 981 pontnál foglaltuk be az ellen 3 bázisát. Nála meg egy stock nagato és egy orosz ca volt, tudták ,hogy ott vagyok, láttak is, míg messzebb nem mentek, de sikerült csak 1 resetet bekapnom, a foglalás annak volt köszönhető, hogy az orosz csónak folyamat lőtt.

A meccs elején meg valami kispotolt, 6.1 spotkörön belül senki se volt elvileg, a spot ikon meg sima vot :blink:
De miért kell 4-5 dd egy meccsen? Eleinte emiatt nem tudtam torpedózni. Csoda ,hogy a Tirpitz nem tért ki, ilt hogy nem spotolt fel 6.2km-ről.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25454 Írta: leopardusz
tényleg érdekes, de nálam is folyton 3-4-5 romboló van mikor fubukival megyek. azzal pedig szoktam elég gyakran, vele pihentetem az idegeimet... :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja leopardusz által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hónapja #25460 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Japán rombolók

leopardusz írta: tényleg érdekes, de nálam is folyton 3-4-5 romboló van mikor fubukival megyek. azzal pedig szoktam elég gyakran, vele pihentetem az idegeimet... :silly:

Az tényleg pihentető lehet, főleg ha Khabarovsk-ok és Gearing-ek mellé dobja az embert az MM :)

De az valóban igaz, hogy mostanában megint nagyon sok DD-t dob össze a játék. Tegnap este több olyan köröm is volt ahol csak 1-2 cirkáló volt, és a csapat szinte felét a csatahajók, meg a rombolók alkották.

Persze képmutató vagyok, mert én is rombolóval voltam :) de tényleg furcsa volt olyan játékot tolni, ahol volt 2x3 Shimakaze, egy Khabarovsk, egy Gearing meg egy Fubuki.

Több
8 éve 2 hónapja #25475 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Az valóban kellemes mikor mennél torpedózni, erre felspotol valami és kiderül, hogy shimakaze/kagerou/amcsi dd....

mostanában csak 4-5 dd-s köröket kapok, de néha előfordul azért 1-2-3 dd-s is, ami még jó lenne, ha nem arra mennének ahova én is megyek :silly:

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #25477 Írta: leopardusz
Igyekszem megválasztani a helyet, ahol DDt látok, onnan pucolás, lehetőleg arrafele ahol a csatahajók vannak :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.286 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.