- Köszönetek: 10
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Storm írta: Ez 2016. szeptemberi videó. Akkor még volt stealth fire. Pontosan nem tudom, kb. a 0.6.3 verzió körül vehették ki.
miami írta: AKIZUKI
Hát szvsz ( szerény véleményem szerint ) egy átlag feletti rombolós játékos tud vele igazán aratni.
Szóval azok, akik leginkább a rombolós játékot preferálják és szeretik.
Viszont közölük is vagy nagyon imádják, vagy utálják. Kinek mi jön be.
Pl. úgy mint az igazi CSATAHAJÓsoknak alig van rombolójuk.
Szóval: abszolút nem egy tipikus Japán rombolós taktikát igényel. Ennyire még talán nem is különbözött hajó, alsóbb osztályú társa után.
Semmiképp nem a torpedókra szabad támaszkodni hisz nincs is neki csak egy állványa
Viszont, ha találkoznak vele más rombolók; legalább úgy tartanak tőle mint az Oroszoktól....ha már előzőleg találkoztak vele, ha nem, akkor innentől fognak.
Épp a minap fél hp-val rendelkeztem és csak ezek után találkoztam egy Fletcherrel, egy Yugumoval és egy Shimakazéval......hát nem ők élték túl.
Mivel nagyobb hajókra nem is igazán nagyot sebez, ezért sokszor kell eltalálni azt.
Ehhez megvan a 8db ágyú és a tűzgyorsaság. Ha füstből csinálod és nem is látnak elég demorizáló hatása van, a 3mp -t kapott találat sorozatnak... mert közben nem is a hp veszteséget nézi a církáló vagy a BB, hanem írtó zavaró hatású és automatikusan inkább elfordul...
Sokat rakhat tier X-be, de nem érzem olyan nagy hátrányt, mint máskor egy VIII-as hajóval.
Nem csodálom, hogy nem is vitték ezt az ágat tier X-ig.
A hordozók pedig nem is értik miért veszítenek ennyi repülőt egy kis rombolótól.
Erre itt egy extrém video egy X-es hordózó ellen:
Én pl. két kapitányt is kiképzek, természetesen eltérő skillezéssel és majd meglátom melyik működik jobban.
Persze az is mondjon véleményt aki már régebben és többet játszott vele, de nekem az egyik kedvencem.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.