- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta: 16km? 20km + gyorsító skill? IFHE?? Nemár.. 7 pontot pocsékolsz el.. Ha lövöldözni akarsz ott az Aka vagy Gearing, orosz ág..
A 20km a legrosszabb választás, még 16km-es változatban is. A legrosszabb az álcája a háromból, még a holdról is látszik.. Az F3-al volt a shima a legtökösebb csak a sok radar és szonár megölte azt a stílust..
Dehogy, a kötelező 4 skill 1p.modulvédelem, 2p.last stand, 3p.torpedótöltés, 4p.álca. S nem tudom h még mit tegyek rá, superintendent, ifhe, a 2 pontos hps boost, extra hp, a 10 százalék tüzgyorsaság, stb...Grievous írta: Majd akkor veszem meg, ha le lesz akciózva, mert hogy top tier valami az nem szokott megfogni, pl wotban E-100, megvehettem volna első t10-esnek, azóta se tettem meg Xd
3. sorból mi van meg? ott ugye a +1 felszerelés nem rossz, egy hosszú meccsen azért ki tud fogyni. Azt hittem van képem a sajátomról lementve, de nincs
2. sorból esetleg az, amivel gyorsabban újratöltesz elvesztett hp veszteség függvényétől függően? Habár ez is így csak 15 pont és marad 4.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.