- Köszönetek: 13
BAGETT írta: Rém egyszerű. Amit nem lát azt nem tudja kikerülni. 5km-ről a 2x3 torpedó nem nagy kihívás, csak berakja rükvercbe és eltekeri a kormányt a torpedók felé. Ha mindenképpen úgy kell elengedned, hogy ilyen messziről látja, akkor számolj ezzel a manőverrel és célozz a fehér vonal mögé az egyikkel, a másikat nem indítsd el a vonalon. Persze úgy is max 1 fog találni, szóval nem jó üzlet. Vagy úgy kell elindítani, hogy ne lássa (látótávon kívül->álcát fullra, esetleg sziget mögül), vagy lehetőleg legyen elfoglalva valami mással, vagy le kell rohanni (néha Kamikaze), így 1,5-2km-ről veszi csak észre. A lényeg hogy ne legyen esélye se. Ez de gonoszul hangzik...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AndrewTas írta: Az, hogy lehet, hogy egy ARP Kongo 5km ről simán kikerülte a torpedókat? Szinte egy helyben fordult meg....ÉS még találkoztam hasonlókkal..
Sztem jobb a Fubuki, mert eggyel több a torpedótöltője, funnak isAndrewTas írta: Egy átok van ezen a hajón....Bármit csinálok vele tuti vesztes csapatba kerülök....Miatta mozog a win ratem 50 és 49% között. Jelenleg ezzel a hajóval 43% a win ratem...csak azért nem hagyom a fenébe mert kész fun hajó ezt leszámítva Nem tudom mit csinálok vele rosszul....pedig még füsttel is támogatom a csapattársaimat és spotolok is...]
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.