- Köszönetek: 13
vonKurz írta:
AndrewTas írta: Az, hogy lehet, hogy egy ARP Kongo 5km ről simán kikerülte a torpedókat? Szinte egy helyben fordult meg....ÉS még találkoztam hasonlókkal..
tier8 csatahajók az automatán dobott repülő torpedókat is simán kikanyarogják.
tulajdonképpen az a lényeg, hogy vagy láthatlanul torpedózol, ami azt jelenti, láthatatlan vagy, nem ágyúzol, nem hívod fel magadra a figyelmet, pláne nem spotoloódsz, akkor is kanyarogni fognak, mert tűzharcot vívnak a többiekkel és kanyarognak, de azzal együtt lehet élni.
vagy lerohanod, az meg úgy néz ki, hogy szembe kivágódsz egy sziget mögül minél közelebb, és full gázon neki, aztán 1,5km-ről! nem 3, nem 4, nem 5, hanem szigorúan másfél km-ről elereszted a halacskákat. cirkáló is ilyen egyébként.
az 5-6km a létező legrosszabb megoldás lényegében esélytelen, hogy eltalálsz bármit is, ha igen, max 1 torpival, az meg nem nagy durranás...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Vagy pedig ugy inditod el a torpita BBk ellen h megsaccolod merre fog kitérni (te merre térnél ki a helyében )
Sztem jobb a Fubuki, mert eggyel több a torpedótöltője, funnak isAndrewTas írta: Egy átok van ezen a hajón....Bármit csinálok vele tuti vesztes csapatba kerülök....Miatta mozog a win ratem 50 és 49% között. Jelenleg ezzel a hajóval 43% a win ratem...csak azért nem hagyom a fenébe mert kész fun hajó ezt leszámítva Nem tudom mit csinálok vele rosszul....pedig még füsttel is támogatom a csapattársaimat és spotolok is...]
AndrewTas írta:
leopardusz írta: Vagy pedig ugy inditod el a torpita BBk ellen h megsaccolod merre fog kitérni (te merre térnél ki a helyében )
Sztem jobb a Fubuki, mert eggyel több a torpedótöltője, funnak isAndrewTas írta: Egy átok van ezen a hajón....Bármit csinálok vele tuti vesztes csapatba kerülök....Miatta mozog a win ratem 50 és 49% között. Jelenleg ezzel a hajóval 43% a win ratem...csak azért nem hagyom a fenébe mert kész fun hajó ezt leszámítva Nem tudom mit csinálok vele rosszul....pedig még füsttel is támogatom a csapattársaimat és spotolok is...]
és tényleg én csak azt néztem, hogy ennek jobb az álcája..Több se kellet visszavettem a teir 4est és elkezdtem a másik ágat Azért csak jobb a 3 mint a 2..
ledgeri írta: Umikaze VS Montana
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.