- Köszönetek: 13
miami írta: Azért sajnálom, hogy itt a japán romboló hozzászólásoknál is már az oroszokról van szó, hisz lassan elveszítik igazi szerepüket a játékban.
Ott kezdődött, hogy behozták a radart, aztán az igazán erős ágyús rombolókat....és ha nincs a közelben egy cirkáló ami meg is védené, akkor annak annyi.
Ha mostanában játszom japán rombolókkal tier VI. fölött már-már szinte alárendelt ,másodlagos szerepben érzem magam a hajómmal a csapatban.
....de végül is talán a valóságban is így volt?.....
....persze az sem igaz, hogy az orosz rombolók voltak a világ legjobbjai.....
Esetleg tévednék?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Nem vagy béna, egyszerűen közelharcban jobbak a többiek. A japánnak az előnye viszont az álca meg a torpedók, azt használd ki . te spotold fel az ellenséges rombit, s kérj rájuk tűztámogatást. Na meg eregesd a torpedófelhőket. A 6os, a Fubuki, meg a 2 hetes nagyon jó rombolók. A Hatsu kicsit gyngébb. S sztem az ötös is jó, bár már rég volt az nálam..
Lehetőség szerint kerüld ki a DDket meg cirkálókat, nézd ki merre vannak a csatahajók, s hozzuk menj, mikor csak lehet.
BAGETT írta: Nekem a Shima lett a kedvencem, az orosz rombolókkal nem igazán boldogulok. Jó dolog az ágyú ha van, de számomra a japán lopakodó módi jobban bevált. Gyúrj rá az álcára AndrewTas és ne lövöldözz feleslegesen, addig jó neked amíg nem tudják hol vagy.
Majd elfelejtettem, kis tierben a kedvencem az Isokaze (még kisebben meg az Umikaze). Bár nem tudom ma is olyan-e még, de komolyan gondolkozom rajta hogy visszaveszem. Pár rekordját máig nem sikerült megdönteni. Ha úgy érzed még nem megy ez eléggé, maradj inkább kis tierben egy darabig. Fent jönnek a radaros cirkálók és a többi játékos is jobb (persze csak az ellen oldalán), szóval ott nehezebb lesz.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.