Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 8 hónapja #15697 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Én annyira nem erőltettem a saját zuihomat, pedig kéne xp Ryuujouhoz. Csak nekem a bogue vadász setuppal egy nagy eséllyel 0 körös csata, mert általában ott vannak azok a gépek, ahol a célpontok is, így akkor már lelővik őket, talán 1 max 2 torpedó talál, de az is csak talán.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15701 Írta: Vurgyi
Vurgyi válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Tegnap nagy bőszen összehasonlítottam a japó meg az amcsi 10-es anyahajókat...(nem rég indultam el a japánon és nagyon tetszik) és azt vettem észre , hogy az amcsi szinte minden fontosabb dologban jobb( pl.: több gép a hangárban, nagyobb sebzésű bombák és torpedok, több gép egy squadban, a hajónak jobb aa védelem...stb) az igaz , hogy a japcsi több gépet tud egyszerre de az is csak 2 db géppel több:(
Van valami rejtett jó tulajdonsága? vagy valami ahhoz hasonló? mert ahogy nézem nagyon nem éri meg ha választani lehet... meg egy kicsit balanszolatlannak is érzem :(

(néztem a repcsiket is...a japánok nem mindig jobbak, sőt fegyverzetben el is maradnak :()
A választ előre is köszönöm!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15704 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Embere és stílusa válogatja – a fiamnak esze ágában sem volt elindulni az amerikai CV-ágon, nekem eszembe sem ötlött a japán CV-vonal... nemcsak az számít, hogy az adott tierben melyik tűnik jobbnak, mert kolbászol ott a csatában elég sok másik hajó is. Co-opban lehet CV vs CV-t csatázni s gyakorolni a tesó csobbantását, de randomban a legtöbbször a többiekre inkább köll figyelni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 8 hónapja #15708 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Én továbbra is állítom, hogy a vadász setup bármelyik oldalon trollkodás, és ki kellene venni a játékból, mert pont a játék lényegét csapja agyon. Más fórumokon is olvastam ilyen véleményeket. Egyébként az egyetlen hajó fajta ez, amihez lényegében semmilyen tudás nem kell, viszont nagyon faszán el lehet vele lehetetleníteni a másikat, megfosztva a legcsekélyebb játék élménytől. Se célzás se semmi, kilkk itt klikk ott, DB auto aim stb. A legnagyobb faszság a játékban, ami létezik. Amúgy dög unalom, hacsak valaki nem azt élvezi, hogy kib@szik a másikkal.

Több
8 éve 8 hónapja #15714 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Andrej72 írta: Én továbbra is állítom, hogy a vadász setup bármelyik oldalon trollkodás, és ki kellene venni a játékból, mert pont a játék lényegét csapja agyon. Más fórumokon is olvastam ilyen véleményeket. Egyébként az egyetlen hajó fajta ez, amihez lényegében semmilyen tudás nem kell, viszont nagyon faszán el lehet vele lehetetleníteni a másikat, megfosztva a legcsekélyebb játék élménytől. Se célzás se semmi, kilkk itt klikk ott, DB auto aim stb. A legnagyobb faszság a játékban, ami létezik. Amúgy dög unalom, hacsak valaki nem azt élvezi, hogy kib@szik a másikkal.

Hello!

Alátámasztható...:) A játék sava borsa a torpedók és a bombák használata.....
Rendkívül ingerlő...amikor 3 vadász századdal futsz össze...lehet veled párban
valaki...de ritka hogy segítséget kapsz...ilyenkor az első mozgó nyúlra lö az
ember...lesz ami lesz...:) más választás nem igazán van.....

Alex!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15717 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Ez rendben is van, de mikor magasabb szintű cv jön feléd és megszórja az utadat kb 7-8 torpedoval kétfelől , hát nem tudom. Tegnap a Tirpitzet egy japán x es szedte ki alólam egy sorozatból, nem repestem az örömtől , nem álltam, full tolóerővel mentem és még plusz manőverező zászló és fordulás segítő is van fent, mégis mentem a tenger fenekére . Inkább korlátozni kéne , hogy 1 csatában 1 cv legyen max, ha jól kezeli a gazdája , nagyon hasznos tud lenni és épp elég is, ne egy hordozó döntse el egy csata kimenetlét teljesen.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja DragonZ által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.