Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 9 hónapja #13415 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Andrej72 írta: Nekem Zuiho van csak, de nem mindig annyira rózsás a helyzet. Először is a japán zuhanóbombázók egy álló szigetet esetleg eltalálnak, de egy hajót, akármilyen nagyot is, már szinte alig. A másik szívás ha mondjuk kevés BB van az ellennél, és az is magasabb tierben, mint a CV-d. Ilyenkor esély sincs, hogy torpedót dobj, mert előbb lövik le a repcsiket. Nem egyszer próbálkoztam New Mexico vagy Warspite ellen a Zuihoval, de semmi értelme. A cirkálók légvédelme még ennél is jobba, és a hajók is fürgébbek. Ha nem teljesen kolbász a cirkálós vagy rombolós, akkor nem sok esélyed van, esetleg ha meg tudod lepni.

ha lenyomod az ALT-t, akkor manuális célzással megy a sima bombázó is.
ha nem zavarja cirkáló képesség, vagy vadászgép, minimum 2 találat van keresztben álló hajón is, csak kicsit gyakorolni kell hozzá :)
az amerikai csatahajó, pláne magasabb tierben nagyon zavaró, ilyenkor az van, hogy fogod egybe a 12 bombázódat, és ráküldod.
2-3t lelő, de be fog menni...
értelemszerűen torpedót is kizárólag manuálisan dob az ember...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13645 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Hát, nem is tudom minek tartom a zuihot, nem is használom, ha előveszem, akkr a 98%-os eséllyel bogue ellen kell harcolnom

Csoda volt ,hogy összeszedtem 30k sebzést, meg az 1 killt (süllyedt nagy eséllyel), de a map se túl nagy, középre beküldi a két vadászát a cv oszt csókoltam, lőttek a meccsnek. Sajna 20k free xp-m van, hajón meg van 14k, kicsit mesze van a kettő együtt a 47k-tól.

Egyedül a skin kárpótol, semmi más :silly:
(bogue-gyal előtte mentem, 4k sebzés, 6k tűz, 22 repcsi, szorzóval 1200 xp)

Több
8 éve 9 hónapja #13660 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
A VII-es japán hordozó mennyire jó? érdemes belefektetni?

Több
8 éve 9 hónapja #13848 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

valaki kerdezte - néhány honapja :D - hogy megy a nagyoknál, valahogy igy...

elozetesben azert ott van, hogy nem szeretek várni,viszont kevés a cv, emiatt nem jatszom vele, innentol nem is igazan ertek hozza, ez most azért nem sikerult rosszul, elsősorban azért, mert hulye volt a Midway, es hulye volt a csapata...

wowreplays.com/Replay/825-Hakuryu-Canada-HakuArsonist
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 8 hónapja #15491 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
A patch után újra megvettem a Zuihot. Látom, hogy ezen már Zero vadászok, és Kate torpedóvetők vannak. ;) A zuhanóbombázók továbbra is a kétfefelű ratyik. :( Mondjuk spottolni jó.

Két kérdés merült fel bennem, amik valamennyire összefüggnek. Az egyik a 3. sor kapitányi skillje. A torpedó gyorsítás jól hangzik, de így a hatótáv 2,7 km-re csökken. Valójában soha nem figyeltem, hogy manuális vetésnél milyen messziről indítok, de vélhetően ennél sokkal közelebbről. A másik dolog 500K upgrade slot lenne. Itt a fighter survavibility és a AA növelése között ingázok. A 20%-kal, és esetleg a dogfighting experttel megspékelt Zerok nem tűnnek rossznak, de nem tudom, hogy még ezzel együtt is lenne-e esélye az amerikai vadászokkal szemben.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15513 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Mentem pár kört a Zuihoval, és az eddigi tapasztalatok kedvezőek. Először is a MM sokkal jobb, mint korábban volt, ami lehet, hogy csak szerencse egyelőre. Nem rakott össze magasabb szintű CV-vel, és a többi hajó is normális leosztású volt. Másrészt végre T6-os vadászok és torpedóvetők vannak, amik nem potyognak, mint a legyek. Mondjuk egy New Mexicot, vagy Clevelandet ezekkel sem tanácsos megtámadni. Megint csak lehet, hogy RNG, de eddig mintha a zuhanóbombázók is jobban dolgoznának, mint a patch előtt. Szerencsére két vadászos Bogue-gal nem hozott össze a MM eddig. ;)

Talán ezzel könnyebb lesz kihúzni a Ryujot.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Andrej72 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.238 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.