Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 11 hónapja #9391 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Manuálisan céloztam, csak régen voltam cv-vel. De a célpontok elég sokszor éppen elmennek 2 közt, nálam meg éppen elkapok egyet :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9533 Írta: Grievous
Miért cv-zek?

Bogue 2 vadásszal, sokat nem tudok ellene tenni, legalább a "lőj le 20 repcsit" fele összejött.

Több
8 éve 11 hónapja #9698 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Ha ügyetlen az US cv játékos, akkor húzd be a saját flotta légvédelmi tűzébe, és amíg a vadászaidat ölik, a hatékony aa fedezet alatt, addig kitörsz a torpedóvetőkkel és bombázókkal, utána skera vissza a cv-re, és várni a következő lehetőséget.

Több
8 éve 11 hónapja #9703 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

GaiusHun írta: Ha ügyetlen az US cv játékos, akkor húzd be a saját flotta légvédelmi tűzébe, és amíg a vadászaidat ölik, a hatékony aa fedezet alatt, addig kitörsz a torpedóvetőkkel és bombázókkal, utána skera vissza a cv-re, és várni a következő lehetőséget.

még egy apróság, Zuiho vadászai 134 csomoval mennek, Bogue csak 127

tier6 még tragikusabb az amerikai vadaszoknak Ryujo 146, Independence 124!!!

szal be kell menni felderíteni vadászokkal, lehetoleg mielott meglatna a bombazoidat, aztan ha radmozdul mind a kettovel kivalo, ha van annyi esze, hogy csak egyel uldoz, akkor azzal 1 vadasza le van kotve. nem szabad vele harcolni, minel messzebb el kell csalni a bombazoktol...

a masik oldalon lehetoleg elol kuldeni a sajat normal bombazot, ha azt elkapja, akkor nem marad sok loszere a torpedosokra, illetve amig azzal bohockodik/uldozi, addig a torpedosok odamennek, megolnek akit kell, oszt kesz...

Több
8 éve 11 hónapja #9907 Írta: Grievous
Na, kellett 4 lelőtt repcsi küldi miatt, Myokoval nem kaptam cv-t, így elővettem zuihozt. Ellennél Bogue, DE 2 bombázóval és 1 torpedóssal :silly:

1-2 sorozatot, ha nem célzok el, akkor lehetett volna jobb sebzés is (legalább a bázist közel 90%-ra foglaló Furut lebombáztam, majd kiment a körből és befoglaltunk.

Több
8 éve 11 hónapja #9911 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Én a hatost tanulgatom, de az amcsi Independence alap setup-al is tudtott blokkolni, egyszerűen a vadászaival nem tudtam mit kezdeni.

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.256 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.