Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 11 hónapja #9142 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
vonKurz, kicsit ellenkeznék azzal, amit írtál :) Utóbbi időben én tier 6-ban azt vettem észre, hogy a CV-k a csaták 90%-ában vadász setup-okkal jönnek, japán és amcsi egyaránt (ranked csatában lehet van ez 95 % is). Nemigen tudom, miért változott ez így meg, de hiába szeretem a cv-ket, ez miatt nemigen játszok annyit, mert számomra kevésbé élvezetes a vadászokkal való harc (arról nem is beszélve, hogy nagyon random szerintem, hogy ha 2 amcsi vadász századra ráküldök 3 japánt-gépszám megegyezik-ki kerül ki győztesnek, hol fölénnyel nyerek, hol meg ledarálnak, de fordított esetben is igaz ez).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9167 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

tyer82 írta: vonKurz, kicsit ellenkeznék azzal, amit írtál :) Utóbbi időben én tier 6-ban azt vettem észre, hogy a CV-k a csaták 90%-ában vadász setup-okkal jönnek

legyen úgy :)

nem játszom cv-vel tier6-t, amit majd egyszer lehet hogy visszaveszek, nem mostanaban lesz ra lovem :)
de elviekben vissza is vehetek, az majd a Shokaku/Hiryu páros valamelyike.
de én vadászoztam sokat, és nagyon nehéz, nagyon nehéz megvédeni nagyobb pályán a csapatot vadászokkal, ha kilövöm a CV-t, az más, az védelem.
tier6 még viszonylag kis pályákon is előfordul, ott még talán lehet légifölényt kialakítani, de egy jó CV sokkal jobban le tud hozni egy meccset, mint bármi más.
jó Cv az brutálisan erős, és egy durva csapásmérő erőt visszafogni oda, hogy kizárólag az ellenfél CV-jét próbálja kikapcsolni... pazarlás szerintem...

Több
8 éve 11 hónapja #9170 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Megnéznék egy állat nagy tieres CV videót már ;) Küldjetek replayt a Youtubra érett replayek fórumra!

Több
8 éve 11 hónapja #9184 Írta: vonKurz

Benign_Wolf33 írta: Megnéznék egy állat nagy tieres CV videót már ;) Küldjetek replayt a Youtubra érett replayek fórumra!

nagyon nehéz ügy, mert egyrészt rajtam kívül szerintem nem nagyon van 9-10 tieres CV, mármint a wows-t olvasók közül.

nekem viszont nagyon ritkán van olyan könyvem, amit tudok olvasni mellette, és nem zavar, hogy rendszeresen le kell tegyem...
ha mást olvasok neten, másik ablakban, akkor meg néha nem veszem észre hogy indul a csata, és ha egyetlen perccel később szálnak fel a gépeim az simán végzetes is lehet...

szal kevés a 8+ CV, és CV-t csak ugy tesz be csatába, nagyon helyesen, ha másik ugyanolyan is van, ezt úgy értsed, hogy általában főidőben este 7-11 körül lehet játszani tier10 CV-t, 2-10 perc várakozási idővel, és rendszeresen betesz 7-7 elleni csatába, vagy kicsit extrém, de mint feljebb is a képen, néha 3-3 elleni.

egyrészt egy 7-7 elleni csata nem látványos, és nem izgalmas, másrészt meg annyira keveset játszok vele, hogy egyszerűen nem tanulok meg játszani vele, és eléggé xarul megy.
ez utóbbival egyrészt az a gond, hogy nemcsak a Midway elleni küzdelmet nem tanulom meg, kimondottan macerás :D de általánosságban a torpedóvetés is gondot okoz, ha lenne Shokakum mondjuk, sokat javítana ezen a problémán...

ha mindezek ellenére valami emlékezetes összejön, ígérem felteszem :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 11 hónapja #9381 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Elővettem megint a zuihoz, mert volt rá időm, de nem érte meg...

Egy kongou is simán kikerüli a torpedókat. Legalább a mi bogue-nk vadász beállítással jött, rácsatoltam a vadászomat az egyik gépére, majd ha helyzet rá, támadtam vele, segítve őt, habár így is leszedett 29 gépet, míg én 11-et...

Több
8 éve 11 hónapja #9387 Írta: vonKurz

Grievous írta: Egy kongou is simán kikerüli a torpedókat.

hát, sajnos ez a te hibad :D

ha közelről oldod a torpedókat, akkor 1, de inkább kettőnek illik találnia 4-ből, feljebb ez csak rosszabb lesz, mert 6+ cirkálók lőni fogják folyamatosan a repülők zavarását...

Oldalmegjelenítési idő: 0.273 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.