Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 10 hónapja #11428 Írta: Deathcup
Deathcup válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Másnak is van olyan problémája, hogy rákülditek az ellenséges repülőkre a vadászokat, és 1 mp alatt eltűnik az összes vadász?
A legutóbbi patch óta van e. Van úgy, hogy csak repülök velük a nagy semmiben sehol senki és feleződik az összes vadász rajom. Átváltottam 3 vadászosra, direkt a Ranked miatt, és egy repülőt nem tudtam lelőni az ellenségtől, mert mire oda értek egy sem maradt nekem.....
8-as SHOKAKU-ig tudtam húzni. Nem elég, hogy így is sz@rabb mint a LEXINGTON, de még Bugos is lett.... :angry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11518 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Szia

Nem arra gondolsz, hogy közelít feléd az ellenséges vadászraj és leszedi őket? Mert a vadászoknak is van kézi célzása, amihez az ALT-ot kell megnyomni, ekkor lesz egy sáv, hasonlóan mint a torpedóvetéshez. Ebben a sávban szinte mindenkit megsemmisítenek. Volt rá példa, hogy egy ilyen rácsapással, a 6 vadászom 18 ellenséget lőtt le kb 3 mp alatt.

Remélem, hogy tudtam segíteni

Több
8 éve 9 hónapja #13083 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Jó kis "ladik" ez a Zuiho. Igaz, hogy csak 4 csatát mentem vele, de eddig ezzel a legmagasabb a WR, a sebzés és kill átlag. :evil:

Több
8 éve 9 hónapja #13283 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
A Ryujo cv-vel volt egy jó csatám, úgy, hogy a gonosz ikertestvérem az ellen oldalon vadász setup-al volt, azaz neki 3 vadász köteléke volt az én egy vadász kötelékem ellen, ahhoz képest egy gép híján majdnem meg lett a tiszta égbolt. :evil:
A plusz poén, két kilőtt romboló, mindkettő torpedóval :woohoo:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, Gneisenau67, SgtBala

Több
8 éve 9 hónapja #13298 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Mindig csodáltam az anyahajókat, nem hiszem, hogy valaha rá tudnám venni magam, hogy ilyenem legyen. Egy más világ.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13380 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

GaiusHun írta: A Ryujo cv-vel volt egy jó csatám, úgy, hogy a gonosz ikertestvérem az ellen oldalon vadász setup-al volt, azaz neki 3 vadász köteléke volt az én egy vadász kötelékem ellen, ahhoz képest egy gép híján majdnem meg lett a tiszta égbolt. :evil:
A plusz poén, két kilőtt romboló, mindkettő torpedóval :woohoo:

Nekem is Vadász setup van felszerelve a Ryujo -ra és élvezettel szedem le a ellenfél gépjeit, igaz , hogy nem sok torpedósom van, de azért 1-2 kill mindig bejön , viszont az ellenfelet meg ellehetetlenítem :lol:
Ja és persze általában (a sok kilőtt repülőnek köszönhetően ) a top 3 ban vagyok xp-vel :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.