Amerikai repülőgép-hordozók

Több
9 éve 4 hete #6649 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Még egy tapasztalatot hozzá tennék.

Bombázóval hosszában és ha lehet a tat felől közelíteni. Ezzel a módszerrel több találatot sikerült bevinnem, mint ha szemből támadtam volna.

Indokolni nem tudom. Talán a bombázó rávezetési rutinjával van valami, de mindenképpen azt javaslom, hogy hátulról bombázzatok.

És igen, több hullámban. A második hullámnak nem is kell a közelében lennie, mert akkor nem nyomja el a javítást a célpont.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hete #6653 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Elméletileg is jobb a hátsó pozícióból bombázni, tehát az stimmel, kisebb a relatív sebesség-különbség, ezért a hosszirányban elkövetett hiba is kisebb becsapódáskor. Viszont a megközelítés ideje picit hosszabb, mint szemből, tehát elméletileg többet vannak a gépeid AA tűz alatt. Ugyanez van hajóágyúnál, pontosabb a lövésed, ha párhuzamosan hajózol azonos irányban, mint párhuzamosan hajózol, de egymással ellentétesen.

Több
9 éve 4 hete #6656 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Egy fejlesztő írta egyszer a fórumban, hogy a tüzelő hajó sebessége nem befolyásolja a lövés pontosságát.

Több
9 éve 4 hete #6661 Írta: erdosati
erdosati válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Én sem vettem észre. Szerintem csak annyi hogy nehezebb az előretartást megsaccolni mert nagyobb a relatív sebességkülönbség a két hajó között.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor

Több
9 éve 4 hete #6671 Írta: erdosati
erdosati válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Félelmetes ez az Independence.... Még a Clevelandot is kikapta a végén a hatos torpedóraj. teljesen más feeling mint a japánok.

Melléklet:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. www.kepfeltoltes.hu

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hete #6673 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Jacktor írta: Egy fejlesztő írta egyszer a fórumban, hogy a tüzelő hajó sebessége nem befolyásolja a lövés pontosságát.

Nem is ezt írtam. Azt írtam, példaképp egy vonatból is könnyebb eltalálni egy veled párhuzamosan haladó kocsit, mint ha szemben érkezik, tekintve kisebb a RELATÍV sebességkülönbség.

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.