Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #5579 Írta: macskandur
macskandur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv, hát ez a hétvége :sick: ..... és ez a japán kontra amcsi vadász szituáció dettó nálam is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5580 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szóval Isten állatkertje kifürkészhetetlen, onnan még is egyre több jönnek át ide a warship-re. A Yubari egy pre-order hajó, nem egy nagy szám, még is nagyot alkottam vele, legyen ez szégyen a csapatomra nézve. Hozzáfűzöm, egy Kuma avagy egy Phoenix, de lőtávon belül St. Louis is atomjaira kapja höccenés nélkül, nem beszélve a Clemsonról.
Mindezt egy 2x2 dupla csövű ágyukkal. Persze a végén mindenki engem hibáztatott miért nem hoztam le a csatát, avagy hol voltam eddig. :sick: Hozzáfűzöm, anyahajót és csatahajót védtem a légi támadásoktól, közben Nicolast zavartam el (most sem értem miért futott el :whistle: ).
Kilőttem egy hordozót, csatahajóval harcoltam, és a köcsög leming lengyelek egyhuzamban ugattak. De a lényeg, Phoeinix-et öltem, egy másikat világgá zavartam, és túléltem, ahogy az egész csatát. Szóval kérdem, mi a f....szt kell még tenni a győzelemért??? A győzelmi rátám mélyrepülésben.....

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #5581 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én lezavartam szombaton 5 és 4 csatát hétvégén és annyi. Azt is reggel, amikor még szundi volt. :) összesen lett 5win. Elég is volt. :)

Több
9 éve 2 hónapja #5597 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy hónapig nem játszódtam, ma próbáltam minekaze-val és Aoba-val menni, hát... :S Csoda, ha ágyúval eltaláltam a célpontot.

Több
9 éve 2 hónapja #5609 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Fantasztikus! Eljön a 14:30 és azóta csak vereség. Zsinórban 6! Hajra kenhetem a 70-80-100k dmg-met.... :angry:

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5616 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen, nagyon mérges vagyok!!! Tényleg nagyon mérges vagyok! Kimondhatatlanul mérges vagok, majd szét vet az ideg, és lassan átmegyek dühőngőbe! :D Viccet félretéve BASZZA MEG! De kár ezért is! Nem tudom mit lehetett volna még tenni! Hacsak az egyik CV-t nézítek, aki végig noobozta a gamet, nos már nem sokat! Persze a csata hőse én voltam, mert drawra kihoztam az utolsó pillanatban nulláztam a foglalást! igaz pimasz voltam mert megvártam, az idő leteljen mert láttam van 20 másodperc. Ez lett a vége!

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.472 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.