Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #5563 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na eljött ide is a WOT után a játszhatatlan hétvége. 1 normális, épeszű csapatot nem sikerült kifognom, 5 percen belül a csapat fele már likvidálva. Hétköznap még lehet jókat menni, de péntek délután bezár az ovi és vége, élvezhetetlen az egész.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5565 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is így látom Sajnos!

Több
9 éve 2 hónapja #5569 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A játéknak - ebből a szempontból - semmi baja. Elég sokan játszunk és elég sokan vagyunk, akinek jóval gyengébb a konfigja a te gépednél. Különösebb gond nélkül tudunk játszani. Konkrétan nálam egy ezer éves HDD van a gépben és a betöltés utána első csatába érkezem csak pár másodperc késéssel. A többi csatában már a visszaszámlálás végére ott is vagyok.

Most sajnos néhány napig (hétig) kénytelen voltam az erősen lecsökkentett mobil internettel is kísérletezni, mert nem volt más. Ha nem fő műsor időben próbáltam játszani, még a 32/32 Kb korlátozott sebességű internettel is tudtam játszani. Még az eredményeim sem voltak kimagaslóan rosszabbak, mint máskor.

Továbbra is úgy gondolom, hogy valami gond a te gépeddel lehet.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5572 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hétvégén nem volt gondom vele, ment rendben, a szokásos másfélpercces késéssel.
De tény, hogy a matchmaking nem az igazi sajnos. Egész hétvégén a gyengébb csapatba kerültem, és zsinórban a 8. bukott meccs után nem igazán láttam értelmét tovább a random battlenek...
Nem is az volt a fő gond hogy mint a lemmingek, úgy mentünk a vesztünkbe hanem hogy sajnos minden meccsen legalább 2-4 szinttel volt a csapatom elmaradva az ellenfelétől. 3as BB bekerült a 4-7-es csatába, stb...ellenfélnél persze nem volt ilyen "gyenge" BB.
Plusz sajnos a fighterek újítása sem az igazi, ugyanis nálam rendszeresen bebugolt a területre kijelölt támadás után és az ellenfél rajából maradt gépek röhögve leszedték az addig sértetlen rajomat.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5574 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Erről a bugról többen is írtak játék közben, szóval valami biztosan nem oké. Nekem csak egy Bogue-m van, fighter setup, viszont nem használom ezt a terület sebzés dolgot (azt sem tudom, hogyan kell). Pár kört mentem, elég durvák lettek a vadászok, 1 komplett japán hajónyi repülőt lekapnak újratöltés nélkül, és pillanatok alatt. Persze az összes pár csata amit mentem vele vereség lett ismét, de az eddig is így volt. Ezért nem is játszom már vele, tök unalmas, amikor a 7. csatádat bukod zsinórban 2 óra játékkal, csak a repülős küldetést szoktam ezzel megcsinálni, ha épp olyat ad.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5576 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
ALT támadás ahogy a TB vagy a Bombereknél, és kijelöl egy területet, rámegy a vadászraj és végiglövi. Csak repülőket sebez, de abból mindegyiket, akár saját, alár ellenség. Hja és csak az adott magasságban, tehát hegyen átbukva az "árnyékban" tartozkodó ellenséget nem sebzi.
Gép ellen elkezdtem használni, pláne IJN hordozók rajai ellen. Viszont Random battle-ben a japán vadászok simán szétkapják a gépeimet, és még nem jöttem rá hogy miért. Persze lehet hogy csak az a fránya RNG jött így be. Én is fighter setuppal megyek, szintén Bogue-al, de mára átkereszteltem "Bug"-nak...

Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.