Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5277 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Semmi. Egy másik nap és újabb játék. Jellegzetes WG betegségben szenved az accountod. Holnapra (vagy az utánra) majd "kigyógyul" belőle.

Szerk: Én most egy hét kényszerszünetet tartok. Utána biztos tele leszek nyertes csatákkal. :evil:

(kicsit elméreteztem a havi internet forgalom mértékét és erre az egy hétre már nem maradt)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Trucker39 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5281 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bard9999,-nekem ugyan ez az érzésem...a KONGO-val..bár én megtartom mint képviselő hajóként a Japán lobogó alatt...És mert már jó pár napja nem hajócskáztam,mert a wotozok...De az "ökörhúgyozás" amit ez a sortűznél produkál,-azt már tényleg az ér vágás határát súrolja... :sick: Az mellett nem is állt szándékomban tovább menni,-legalább is addig míg nem lesz teljes a kapitányom kiképzési szintje!... ;) Ugrásra készen várakozok a Germán ladikokra!... :lol:

Több
9 éve 2 hónapja #5286 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
had ne írjam ide a végeredményt :sick:
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #5348 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Találkoztatok már olyannal, hogy hordozóval valami folyamatosan lövi a gépeiteket?
Miután az első összecsapás megvolt a vadászaimnak utána folyamatosan azonnal sebződtek a vadászaim amint elkezdtem felküldeni őket. Így is elég tréé az amcsi hordozók kiosztása és még ez is. :S

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5377 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Cirkálók légvédelme, meg a saját kis vadászaik sok fejfájást tudnak okozni. Egy egy olyan kis az amerikai oldalon lévő cirkálóról fellőtt vadász egy komplett rajt leköt a cirkáló körül az meg leszedi őket, mondjuk T5-6 körül.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5381 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nahh, ez a csata a tipikus agyvérzés kategória. Elindultam a térkép baloldalán és belefutottam az ellenség teljes támadó hullámába, elkezdtem fordulózni, a csapatom egy része pedig felzárkózott. Az Aoba heat sorozatától még a Nagato is megfutamodott. Erre bakker kifagytam (net hiba), visszatérek gyorsan mit látok, a csapatom világgá szaladt, én meg ott állok kereszttűzben. Kérem a majomcsordát, talán kellene egy kis help, mert itt jön a java, és capra mennek. Mi volt a válasz, ez a Te bajod. A majomcsorda középen áttört ellenséges cap-ra, közben szokás szerint két oladról szarrá lőtték őket, nekem a végén két lesebzett hajó jött vissza segíteni, sajna pikk-pakk ők is elsüllyedtek. Szóval menekülök vagy 4 hajó elől, szembe velem 2-3 hajó tolja a mi cap-ünket. Hiába minden kérés, old meg, amúgy cap-ben vesztésre állunk. Én piszkosul elküldtem őket a francba, és lelőttem a cap-at, aminek révén a majomcsorda túlélői, cap győzelmet arattak. A végén 2 lengyel elküldött a francba, mondván, ők hozták le a győzelmet.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja GaiusHun által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.