Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #5230 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem ördögtől való messzebbről elengedni a torpedókat... múltkor épp próbálom menekülőre fogni cirkálóval egy csatahajó elől, fiam mögöttem:
- Miért nem indítod a torpedókat, apa?
- Több mint hét kilométerre van...
- Nem baj, meglátod, bele fog menni!
Belement.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5231 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Nem ördögtől való messzebbről elengedni a torpedókat... múltkor épp próbálom menekülőre fogni cirkálóval egy csatahajó elől, fiam mögöttem:
Belement.

Öreg!
Itt nem arról van szó, hogy 2-3 km-rel előbb indítja mint a hatótáv, mert azzal semmi gond, próba, szerencse. No de 15-20 km-re lévő nem fog belemenni, meg a mellette haladó sem fogja kiemelni a vízből a csónakját, hogy elmenjen a lába közt a torpedó. Azokkal van gond, akik ész nélkül csak eregetik össze vissza és azt gondolják hogy azzal, hogy beírják a chatre hogy sorry amikor kitorpedózzák már induláskor a társukat, ezzel el van intézve.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #5232 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Nem ördögtől való messzebbről elengedni a torpedókat... múltkor épp próbálom menekülőre fogni cirkálóval egy csatahajó elől, fiam mögöttem:
Belement.

Persze, ha egyenesen felém robog az enemy, akkor én is ráindítom a 7 km-es torpedót 8-9 km-ről. de egy 15-20 km-re levő célt semmilyen módon nem tud eltalálni 7 km-es torpedóval...

És hogy dühöngjek is: Kongoval 15 km-re vagyok a bázisunktól, amit épp lelkesen foglal az enemy. És befoglalják. 97 lövésből 11 talált. Álló cirkálót úgy lőttem körbe, hogy valószínűleg még mindig rajtam röhög az emberke. A többiekkel együtt. A rettentő harcban 1 találatot nem kaptam, ugyanis nem is foglalkoztak velem. Veszélyt úgy se jelentettem senkire. Max a halakra, de azt itt nem számolják...

Több
9 éve 2 hónapja #5233 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő

Belement.

Mert relatív közeledett. Az indítás helye és az ellenség iránya számít. Ezt sokan elfelejtik. Így lesz például a 7km-böl 8,5. Vagy fordítva. Én a lövéseket is így szoktam elengedni csata elején. Amikor közeledik a célpont, az én lőtávom például 14km, ellenség 14.7-re van még, elengedem. Mire odaér a lövés, odaér a hajó is. :) Aztán meg kapom az áldást, hogy aim bot cheater vagyok..

Több
9 éve 2 hónapja #5237 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

EddieCivic4g írta:
És hogy dühöngjek is: Kongoval 15 km-re vagyok a bázisunktól, amit épp lelkesen foglal az enemy. És befoglalják. 97 lövésből 11 talált. Álló cirkálót úgy lőttem körbe, hogy valószínűleg még mindig rajtam röhög az emberke. A többiekkel együtt. A rettentő harcban 1 találatot nem kaptam, ugyanis nem is foglalkoztak velem. Veszélyt úgy se jelentettem senkire. Max a halakra, de azt itt nem számolják...

Már a teszt szerveren is feltűnt, hogy nagy a különbség az ottani Kongom és az itteni között. Mióta itt is megjelent az új verzió, nem is játszom vele, csak napi 1x. Erősen gondolkozom a japán csatahajóág törlésén, mivel nem sok értelmét látom egyenlőre.
A tapasztalatom a következő:
10-12 km felett, ha az ellenség oldalát látom van esély 5 sorozatból 1-2 találatra talán. A többi és ha szembe van, az csak riogatás amin vidáman röhöghet.
10 km-en belül ha az oldalát látom szép eredményeket lehet elérni, de ha szembe van, akkor sokszor még 5 km-ről is jobbra, balra, előre, hátra mellé potyog, de találat nulla. Tehát szánalmas lett amit műveltek velük.

Ugyan ez van az Ishizuchinál is, ami pedig előtte aránylag pontos volt.

Több
9 éve 2 hónapja #5275 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

ez van. azt vágom, hogy xar a win rate. azt vágom, hogy részben emiatt a sebzésem is messze van az ideálistól. ha CV-vel megyek, már kapom is a noobozást, ugy latszik itt is van XVM.

de mondjátok meg légyszíves, hogy ezen a 6 meccsen pl 2* voltam top3 xp, 2* top2 xp, es 2* top1 xp.

mi a franc kéne ahhoz, hogy nyerjek is ?
ranked battle ?
vagy platoon ? vagy ???
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.