Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #5192 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hasonló a helyzet nálam is, van, mikor közelharcban már elviselhetetlenül laggol, de van, mikor közelharcnál sincs gond, az fps 5-30 között ugrál időnként, és semmi rendszert nem látok benne, hogy mi okozhatja.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5195 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Anno a Wot-l is ugyan ezek a dolgok fordultak elő a gépemen. teljesen mindegy milyen internet, milyen alkatrész csere történt.

Bizonyára nem minden játékosnak gyenge a gépe és mégis laggol. Gondolom a fejlesztőknek ez alacsonyabb prioritású probléma. Fontosabb új akció, premium hajó(tank) be építése a játékba. Az pénzt hoz, a lagggolástól meg csak a haja hullik a programozóknak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5200 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Fejlesztett MM

Ez nagyon is baráti, az első csatámban Yamato ellen mentem. Ha ilyen mm lesz, akkor lehet majd vele keresni, eddig sajna 90%-ban tizes tirben harcolt az Atago. A Murmansk meg egyre gyakrabban megy fel tier 7-be.

Amúgy, hogy sikerült ilyen gyorsan kilövetni magad?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja GaiusHun által.

Több
9 éve 2 hónapja #5201 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta:

Artmis91 írta: Sziasztok! LAgg problémával találkozott közülletek valaki? Nincs egy atom gépem, de ezzela játékkal simán meg kellene birkóznia, még is sokszor 5-15 között van az fps-em és 70-120-as ping, de van amikor meg minder rendben 50 fps 30ping. Ez mitől lehet? A nettel minden rendben van, tűzfalon is engedélyezve van a játék.

Okosat nem tudok mondani,de nálam is laggol...

ma reggel kurva nagy laggal ment a játék.....

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5203 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta:

Phaser írta: Fejlesztett MM

Ez nagyon is baráti, az első csatámban Yamato ellen mentem. Ha ilyen mm lesz, akkor lehet majd vele keresni, eddig sajna 90%-ban tizes tirben harcolt az Atago. A Murmansk meg egyre gyakrabban megy fel tier 7-be.

Amúgy, hogy sikerült ilyen gyorsan kilövetni magad?

Az elején ahogy elindultunk bázis felé szembejött 2 Tirpitz meg 1 Atago meg 1 Pensacola. Mivel én voltam legelöl én kaptam az össztüzet. Az RNG meg velük volt. Az első sortüz után maradt kb 500 HP-m. Kaphattam pár citadellát miközben próbáltam befordulni az egyik sziget mögé. Az Atago még utánam lőtt egyet és annyi volt. Mondjuk az RNG-re nem panaszkodhatok mert 1 salvobol 3 citadellát lőttem Pensacolanak.
Amugy csak én gondolom, hogy a cirkálók lövegeinek is adhatnának nagyobb szórást? Őrület, hogy milyen pontosan lehet lőni velük. Omahára raktam pontosságnövelő modult és szinte az összes lövedék egy helyre megy. Csatahajóval meg beszórom az egész pályát.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Phaser által.

Több
9 éve 2 hónapja #5212 Írta: Gumy
Gumy válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem vagyok profi játékos, úgymond tanulgatom, de ez a verzióváltás, mintha ellenem szólna. Alig tudok menni egy nyertes csatát.
Itt egy tegnapi csata végeredménye. Ennél többet mit csináljak még??!! :angry:
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.