- Köszönetek: 68
Jártam én is igy.Látom két cirkalo áll szemben egy Coloradoval meg egy érkezö Wyomingel. Erre mindent kihozok Fusobol hogy oda érjek. A két cirkálo megfordul én elöre megyek gondoltam majd fordulnak és segitenek a Coloradoval szemben. Fenét ott hagytak mint eb a szaharát egyedül 1v1-ben a Coloradoval. Mondjuk lenyomtam meg a sunyi kis rombit is de a Wyomingre már nem jutott hp-m.VIZIKANDÚR írta: vcsaba1968,-Nem semmi érzés lehetett...Volt egy olyan csatám tegnap délelőtt,-a co-op verzióban nekem is...hogy elindultam jobbra mert láttam,hogy 2 cirkáló elindult abba az irányba...nos akkor én is arra megyek gondoltam a KONGO-mal...az egy dolog hogy a jóval később induló csatahajós társam simán egy az egybe keresztezte az útamat ki sem kerülve a lomha épp akkor beinduló megfelelő sebességbe levő hajómat...simán elébem vágott persze neki mentem,-és őt félrelőkve indultam tovább..erre a két cirkáló hopsz megfordult és én egyedül maradtam a jobb oldalon az éppenségel oda érő 4 ellennel...Ez is milyen dolog?!...Ott hagytak a szarban!...Még megfordulni sem volt időm,vagy valamelyik sziget takarásába menni..mert márt záporoztak rám a lövések!... Mióta játszom ezzel a játékkal még ilyen nem fordult elő velem ilyen szinten..bénázgatás megy meg a hülyéskedés,-de ez a nagy fokú parasztság az még nem volt,-direktbe szúrjunk ki és szívassuk meg a társunkat..ez überelt mindent!...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VIZIKANDÚR írta: vcsaba1968,-próbáltam én is ezt a módszert,de amikor láttam,hogy 2 társam is ott áll keresztbe nekem és onnan lödözik az ellen hajóit,-kikapcsoltam,főleg azért mert a szétszórt szigetek felé úgy haladt mint aki be van rúgva...csalinkázott nekem minden irány felé,mint az ökör húgyozás...Nem mertem tovább hagyni az automata pilotát...pláne akkor mikor már én is célpont lettem,és viszonozni kellett a lödözgetést...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.