Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #4987 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

VIZIKANDÚR írta: vcsaba1968,-Nem semmi érzés lehetett...Volt egy olyan csatám tegnap délelőtt,-a co-op verzióban nekem is...hogy elindultam jobbra mert láttam,hogy 2 cirkáló elindult abba az irányba...nos akkor én is arra megyek gondoltam a KONGO-mal...az egy dolog hogy a jóval később induló csatahajós társam simán egy az egybe keresztezte az útamat ki sem kerülve a lomha épp akkor beinduló megfelelő sebességbe levő hajómat...simán elébem vágott persze neki mentem,-és őt félrelőkve indultam tovább..erre a két cirkáló hopsz megfordult és én egyedül maradtam a jobb oldalon az éppenségel oda érő 4 ellennel...Ez is milyen dolog?!...Ott hagytak a szarban!...Még megfordulni sem volt időm,vagy valamelyik sziget takarásába menni..mert márt záporoztak rám a lövések!... :angry: Mióta játszom ezzel a játékkal még ilyen nem fordult elő velem ilyen szinten..bénázgatás megy meg a hülyéskedés,-de ez a nagy fokú parasztság az még nem volt,-direktbe szúrjunk ki és szívassuk meg a társunkat..ez überelt mindent!... :sick:

Jártam én is igy.Látom két cirkalo áll szemben egy Coloradoval meg egy érkezö Wyomingel. Erre mindent kihozok Fusobol hogy oda érjek. A két cirkálo megfordul én elöre megyek gondoltam majd fordulnak és segitenek a Coloradoval szemben. Fenét ott hagytak mint eb a szaharát egyedül 1v1-ben a Coloradoval. Mondjuk lenyomtam ;) meg a sunyi kis rombit is de a Wyomingre már nem jutott hp-m.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4989 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
VIZIKANDUR én a csatahajokat a csata elején autopilotára rakom mert a kijelölt pontig magátol kerülgeti a többieket. Indulás utám ugyis 3 percig csak mész valamere ha meggondolom magam elég hozzá árni valamelyik fordulo gombhoz és kikapcsolja az autopilotát.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 2 hónapja #4996 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
vcsaba1968,-próbáltam én is ezt a módszert,de amikor láttam,hogy 2 társam is ott áll keresztbe nekem és onnan lödözik az ellen hajóit,-kikapcsoltam,főleg azért mert a szétszórt szigetek felé úgy haladt mint aki be van rúgva...csalinkázott nekem minden irány felé,mint az ökör húgyozás...Nem mertem tovább hagyni az automata pilotát...pláne akkor mikor már én is célpont lettem,és viszonozni kellett a lödözgetést... ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
9 éve 2 hónapja #4999 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő

VIZIKANDÚR írta: vcsaba1968,-próbáltam én is ezt a módszert,de amikor láttam,hogy 2 társam is ott áll keresztbe nekem és onnan lödözik az ellen hajóit,-kikapcsoltam,főleg azért mert a szétszórt szigetek felé úgy haladt mint aki be van rúgva...csalinkázott nekem minden irány felé,mint az ökör húgyozás...Nem mertem tovább hagyni az automata pilotát...pláne akkor mikor már én is célpont lettem,és viszonozni kellett a lödözgetést... ;)

Ez pálya függő szerintem. Én gyakran rakom automatára,főleg ha például egy new mexicóval vagyok, egyrészt lassú, másrészt kicsi a hatótáv. Azt hogy össze vissza kacsázik én sem értem. Miért nem tud egyenesen menni? Lehet részeg a kormányos, csak sajna elég sokszor :lol: Viszont ha van egy Kongód, vagy Fusód, az már más, lehet hasítani és akinek jók az érzékei lazán lövöldözhet 20-22 km re.

Azt elárulom hogy, vagyok olyan pofátlan és le rakom tálcára a játékot mikor automatán van, olvasgatok addig híreket meg ilyesmi B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
9 éve 2 hónapja #5004 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Patrik ex ,-ez elég veszélyes..mert ha olvasgatsz..nem látod,hogy ki spéciztek maguknak és lödöznek rád...Ami meg engem illet,azért nem alkalmazom ezen megoldást..mert ha váratlanul úgy érzem,hogy meg kell állni és tűz alá venni a célkeresztemben beúszó ellent..akkor úgy is kikapcsol az automata...meg a sebességgel való csiki-csuka,hol gyorsítok,hol fékezek,hol teljes sebességre kapcsolok,ha a helyzet úgy kívánja... ;)

Több
9 éve 2 hónapja #5006 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tudom elég rizikós. Idáig csak egyszer jártam rosszul, bár akkor is csak öt ezer hp bánta ;) Valamikor mehetnénk egy csatát. Ha van kedved.

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.