Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #43304 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

bontottcsirke írta: Nyilván a kettő összefügg. De nekem ne akarja egy 42-45%-os emberke megmagyarázni hogy amúgy ő egy elképesztően jó játékos és csak a WG húzza le mert az nevetséges :lol:

Ebben egyetértünk :) Végső soron akinek van egy kis józan paraszti esze, és képes ránézni a minimapra, és jól felmérni a helyzetet, jó döntéseket hozni annak hosszú távon a statisztikái is jobbak lesznek az átlagnál. Aki meg csak hajókázik a térkép szélén, vagy egy sziget mögött csücsül állandóan, és nem képes felmérni, hogy melyik hajóval mit lehet megtenni és mit nem, vagy azt sem tudja milyen játékkal játszik éppen, abból nem is lesz soha jó játékos.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 1 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, Storm

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 1 hónapja #43305 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Nem sokat árul el a winrate. Az átlagsebzés viszont igen.

Ezzel abszolút nem értek egyet.
Lehet valakinek 80ezres átlagsebzése is 45% winrate mellett. Van olyan eset, amikor tudja a játékos, hogy hova kell lőni a sebzésért, de képtelen taktikai mozdulatokat tenni. Nem tudja, hogy mikor kell előremenni és nyomást gyakorolni az ellenfélre, hogy elterelje a másik oldalon harcolók figyelmét és megzavarja őket.
Azt is lehet csinálni, hogy Yamatoval 20km-ről lövöldözünk és összeszedünk akár 200ezer sebzést is, de miért, ha nincs aki előremenjen és felfogja a lövéseket, hogy a dd-k tudjanak capelni?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Phaser, Shogun

Több
7 éve 1 hónapja #43307 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen egyetértek. Kb ezt irtam én is az előző hozzászólásban. A WR és az átlagsebzés végülis valahogy összefügg egymással, tehát akinél az egyik érték jó annál valószinűleg a másik is, bár lehetnek persze kivételek. Ezért kell hogy legyen jó helyzetfelismerés ami alapján jó döntéseket kell tudni meghozni.

Több
7 éve 1 hónapja #43309 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csókoltatom a WG minden tagját! Ha nem képesek megfelelően üzemeltetni a szerverüket, miért nem galambásznak inkább. Csata közben kidobott és mire visszatöltött, pont kilőttek, full hp-ról!
Pfuj!
Ja, és ma csak kétszer!

Több
7 éve 1 hónapja #43311 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Semmit se találtam el ma torpedókkal...

Több
7 éve 1 hónapja #43312 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

bontottcsirke írta: Nyilván a kettő összefügg. De nekem ne akarja egy 42-45%-os emberke megmagyarázni hogy amúgy ő egy elképesztően jó játékos és csak a WG húzza le mert az nevetséges :lol:

En siman elkepzelem, hogy vannak olyanok. Lasd ledgeri screenshotjat. Lehetsz jo jatekos, ha a csapattarsak tobb mint fele fogalmatlan, nyerni ugy nem tudsz.
Na meg az rng. Loheted akar 5-7 km-rol az ellent ha a nagy ruszki istenno ugy dont hogy el sem fogod talalni. Mar pedig olyan kozelrol ha csak direkt nem a masik oldalra lovoldozol el kellene talalnod es csattogniuk kellene a "bull's eye" -oknak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.