Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 1 hónapja #43253 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak.

pont így jártam most Sajtburger Eddyvel, megáll a vízen Fijivel, aztán megpróbálja másodszor is, hogy elöbb lő, aztán füstöl. 10-12km-ről, BB-k ellen :D

aztán meg nyafog, de vagy 5 percen keresztül, nagy a világ állatkertje..

Persze, mert a nyafogás könnyebb, mint gondolkodni. :cheer: Én nem sokszor találkoztam olyannal, hogy valaki azt írta volna: bocs, elcsesztem! :) De gondolom más sem... :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Reaver winner
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 1 hónapja #43254 Írta: Reaver winner
Reaver winner válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai első csata Hindenburggal lőni se tudtam robbanás..következő csata 20 k sérülésokozás megyek a víz alá..harmadik csata a képeken látható..na menjenek a picsába.Nem is tudom hogy sikerült vele 200 k sérülést okozni vele anno...

Mellékletek:

Több
7 éve 1 hónapja #43255 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Reaver winner írta: Mai első csata Hindenburggal lőni se tudtam robbanás..következő csata 20 k sérülésokozás megyek a víz alá..harmadik csata a képeken látható..na menjenek a picsába.Nem is tudom hogy sikerült vele 200 k sérülést okozni vele anno...

Valószínűleg elfelejtettél játszani...ja nem,csak ennyit a wg-ről... :lol:

Több
7 éve 1 hónapja #43257 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: 2 csatát mentem még Hakuval, mind két esetben Midway-ek ellen... és majdnem nulla...

én egyetlen tizest adtam el idágig a Hakut :)

39%-d van vele, nekem a Midwayyel 43% :D Essex 63, Midway 43.
ez van. a szomorú csak az, hogy neked kevés meccsed van, simán lehet a randomra fogni,meg stock gépek, stb nekem már 150, ott már nehéz. ott már én cseszem el a dolgot, vagy a random.
néha eszembe jut, hogy újra megveszem egyébként, de nem fogom, kizárt dolog, ennyiből jók az ilyen beírásaid :D amit majd veszek hobbinak, az a Taiho. esetleg az Essex. mindegyik kiváló kis gép, remek játékélménnyel. ez a 10-s cv valahogyan túl random az én izlésemnek...

• Reaver winner
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 1 hónapja #43264 Írta: Reaver winner
Reaver winner válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az könnyebben elviselhető volna ha elfelejtettem játszani :lol: Na majd talán jövőhéten visszakapom az e heti szivatást

Több
7 éve 1 hónapja #43265 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

GaiusHun írta: 2 csatát mentem még Hakuval, mind két esetben Midway-ek ellen... és majdnem nulla...

én egyetlen tizest adtam el idágig a Hakut :)

39%-d van vele, nekem a Midwayyel 43% :D Essex 63, Midway 43.
ez van. a szomorú csak az, hogy neked kevés meccsed van, simán lehet a randomra fogni,meg stock gépek, stb nekem már 150, ott már nehéz. ott már én cseszem el a dolgot, vagy a random.
néha eszembe jut, hogy újra megveszem egyébként, de nem fogom, kizárt dolog, ennyiből jók az ilyen beírásaid :D amit majd veszek hobbinak, az a Taiho. esetleg az Essex. mindegyik kiváló kis gép, remek játékélménnyel. ez a 10-s cv valahogyan túl random az én izlésemnek...

Midway-el alig mentem pár kört, de ki lesz fullozva az is, csak a Haku-t akarom elsőnek. ;) A Haku jó masina, ha jobb nálam valaki oké, /de az, hogy két alternatív csapás sávjából is kijön gép veszteség nélkül... az nonszensz..../ mert bőven van ilyen, de ez az rng nevű förmedvény kiüti nálam a józanság biztosítékát. Valamint ez nem úgy van, hogy egy ilyen, egy olyan, hanem akkor zsinórban szivattyúra tesz....
Tervezem egy kilences visszavételét, Taiho és Essex, mind kettő fincsi, de kapitány is kell, min. 10 skilles. Utánpótlás képzés folyamatban :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.