- Köszönetek: 468
vonKurz írta:
Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak.
pont így jártam most Sajtburger Eddyvel, megáll a vízen Fijivel, aztán megpróbálja másodszor is, hogy elöbb lő, aztán füstöl. 10-12km-ről, BB-k ellen
aztán meg nyafog, de vagy 5 percen keresztül, nagy a világ állatkertje..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Reaver winner írta: Mai első csata Hindenburggal lőni se tudtam robbanás..következő csata 20 k sérülésokozás megyek a víz alá..harmadik csata a képeken látható..na menjenek a picsába.Nem is tudom hogy sikerült vele 200 k sérülést okozni vele anno...
GaiusHun írta: 2 csatát mentem még Hakuval, mind két esetben Midway-ek ellen... és majdnem nulla...
vonKurz írta:
GaiusHun írta: 2 csatát mentem még Hakuval, mind két esetben Midway-ek ellen... és majdnem nulla...
én egyetlen tizest adtam el idágig a Hakut
39%-d van vele, nekem a Midwayyel 43% Essex 63, Midway 43.
ez van. a szomorú csak az, hogy neked kevés meccsed van, simán lehet a randomra fogni,meg stock gépek, stb nekem már 150, ott már nehéz. ott már én cseszem el a dolgot, vagy a random.
néha eszembe jut, hogy újra megveszem egyébként, de nem fogom, kizárt dolog, ennyiből jók az ilyen beírásaid amit majd veszek hobbinak, az a Taiho. esetleg az Essex. mindegyik kiváló kis gép, remek játékélménnyel. ez a 10-s cv valahogyan túl random az én izlésemnek...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.