Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 1 hónapja #43368 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta:

AtuqShaman írta: Es mind az a sok jo tulajdonsagod mit sem er ha nalatok nincs csapat munka de az ellenfelnel van. De legalabb felismered elobb hogy vereseg, mint a tobbi. :lol:

Ezért nincs értelme a winrátát 1-2-3-pár csatára nézegetni, hanem legalább 30... B) ;)
S amig el nem éred a 30 csatát, addig csak az átlagsebzésed figyeld ha mindenképp nézni akarsz valamit :P

En ugyanbnem nezem egyiket sem. Nem tud meghatni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 1 hónapja #43370 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai nap legjellemzőbb meccse. Gondoltam hátha változott valamerre a játék, de úgy néz ki a WG egyedül a játék játszhatóságával nem képes foglalkozni. A bottom tier egy dolog, de hogy én legyek az egyetlen bottom tier a csapatban az azért elég zavaró. főleg kifejlesztetlen hajóval. Ráadásul első öt percben bekapok 5 torpedót, mert az összes redvás rombpló az én fejemet akarja. És persze a legjobb az, hogy az ilyen csatákat szinte mindig nyerem. ezek után én a yamatóról szerintem lemondtam. Egyszerűen nem ér annyit.
Mellékletek:

Több
7 éve 1 hónapja #43372 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem rossz az Amagi, ne mondj le róla, ne X-es csatahajók és X-es CV elleni csata alapján alapozd meg róla a véleményedet. Hasonló, sőt 9-es hajók ellen sokra képes. Húzd ki, fullosan az igazi. De abban igazad lehet, hogy a Yamato nem ér meg ennyit, pláne, hogy az utána következő Izumo még nehezebb hajó. Az Amagi gyors, sok a löveg, csatacirkálósan kell játszani vele. Ha megszokod, biztonságban érzed magad hasonló tier MM esetén. Az Izumo-ról ezt ritkán tudom elmondani... :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: killer_1997

Több
7 éve 1 hónapja #43373 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha ilyen köröket tudsz csak menni, akkor miért kínzod magad? Pár napja már mondtad, hogy letörlöd az egészet.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
7 éve 1 hónapja #43374 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Nem rossz az Amagi, ne mondj le róla, ne X-es csatahajók és X-es CV elleni csata alapján alapozd meg róla a véleményedet. Hasonló, sőt 9-es hajók ellen sokra képes. Húzd ki, fullosan az igazi. De abban igazad lehet, hogy a Yamato nem ér meg ennyit, pláne, hogy az utána következő Izumo még nehezebb hajó. Az Amagi gyors, sok a löveg, csatacirkálósan kell játszani vele. Ha megszokod, biztonságban érzed magad hasonló tier MM esetén. Az Izumo-ról ezt ritkán tudom elmondani... :(

Az a baj, hogy lassan haladok vele. Ráadásul a lőtávot csak akkor tudom növelni, ha megvan a fejlesztett hajótest. Stormnak üzenem, hogy vannak jó köreim is, ha hagyja a játék. A scharnhorst mondjuk általában elég jól adja mostanában. Az Amagi viszont tipikusan tier 8-as jegyeket mutat. A saját tierében tényleg jó, de ha feldobja t10- be ezzel a 18 km-es lőtávval használhatatlan
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Storm

Több
7 éve 1 hónapja #43376 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Komolyabb sebzéshez ugyis közelebb kell lenni az ellenhez, 18 kmről normális sebzést nem lehet bevinni....

Oldalmegjelenítési idő: 0.465 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.