Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 1 hónapja #43223 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak. Aztán 10 percig meg irogatnak, hogy a többiek milyen hülyék mert nem rohannak fejjel a falnak. Mondjuk én vagyok a hülye, mert csak most jutott eszembe, hogy a csetet ki is lehet kapcsolni :)

En nem is tudtam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 1 hónapja #43239 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Oké, tegnap este elszállt az agyam... köszönte a wg patkányoknak.... mert kedvesebb, normálisabb jelzőt egyszerűen nem tudok tálalni a wg-re.
Egy példa, innen kezdődött... kezdjük azzal... esély sem volt győzelemre... a wows majmok tipikus esete... az ellenfél ismét összezárt... egyszer próbáltam meg áttörni, de az összes gépem ment a lecsóba.
Annyira ostobák voltak, hogy hiába jeleztem a légvédelmi cirkálókat lőjék, és utána gyilkolhatom a csatahajókat... :sick: ehh... komolyan a bőgő marhák több értelemmel rendelkeznek egy új karámban. Ráadásként vadász setup-os Midway. Gondolhatjátok, én két vadász századdal, ő meg durva vadász túlerővel.
Olyan sokkos voltam idegileg, hogy a végén rárepültem egy Des Moines-re hogy kiszedjem.. mert egyszerűen semmit nem tudtam csinálni, vagy vadászok, vagy AA függöny.
Íme a végeredmény:

Érdekes módon képes voltam visszaverni a Midwayt... valahogy még ment a játék, de ezután...

2 csatát mentem még Hakuval, mind két esetben Midway-ek ellen... és majdnem nulla... egyszerűen a gépeik úgy repültek ki az alternatív támadásomból, hogy egy gépet nem vesztett. Becsaltam a hajók légvédelmébe, egy 9-es és 10-es brit cirkáló, 2 gépet vesztett... elmegy a wg a jó kurva any...ba
. A ledobott torpedóim kopogtak... volt egy magyar srác, az is csak röhögött, mondván, ha innen nem robbannak a torpedók, milyen messziről kell dobni???
Egyszerűen nem sebezhettem.... nem engedte a patkány wg... kérdem én, miért.... miért kell beleugatniuk a játékba?????????????????????
Utolsó sokk, Enterprise vs Shokaku, rámentem a Shoku gépeire alternatívval, 1 gép leesett neki, nekem az összes. :S :blush: :angry:
Az összes cv csatám ilyen volt...... nem beszélve arról, hogy ma reggel egy tipikus wows majom a 10-es brit csatahajójával simán belehajózott a torpedóimba...megint rózsaszín lettem. Hárman mentek egy írányba, jelzek, beírok, kettő fordul, de az az egy isten barma lelkesen bele hajózott a torpedómba. Köszönjük Emese... és rohadj meg Wargaming!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 1 hónapja #43244 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap 6 vereség zsinórban,majd egy jó győzelem,utána persze ismét vereség.
Ma reggel 4 csata vereség zsinórban, kb 0,azaz nulla százalék esély a győzelemre. Ebből 3 csata kb 5 perc alatt kikapott a csapat amelyben voltam. Elmehet a jó francba a wg patkányok gyülekezete...jól írta GaiusHun... :angry:

Kösz wg...élmény volt... :lol:
Mellékletek:

Több
7 éve 1 hónapja #43245 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

llw99 írta: Tegnap 6 vereség zsinórban,majd egy jó győzelem,utána persze ismét vereség.
Ma reggel 4 csata vereség zsinórban, kb 0,azaz nulla százalék esély a győzelemre. Ebből 3 csata kb 5 perc alatt kikapott a csapat amelyben voltam. Elmehet a jó francba a wg patkányok gyülekezete...jól írta GaiusHun... :angry:

Kösz wg...élmény volt... :lol:

Ejj Lacikám, tényleg nem én hozok rád szerencsétlenséget. Én szerintem visszaállok arra a rendszerre, hogy hétvégén max szorzás és annyi. Mondjuk 2 vereség után én hanyagolni szoktam a dolgokat (hétvégén). :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 1 hónapja #43246 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mondtam,hogy nem te hozol szerencsétlenséget.
Múlt hét végétől: Szombattól keddig mínuszos napok, szerda-csütörtök 50% vagy +1-es nap. Tegnap -3,ma -4 vereség,ma győzelem nem is volt. Valószínűleg jelzi a rendszer,hogy nem ide való vagyok ne erőlködjek.
Ennyire random ez a szar, teljesen véletlenszerű.... :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
7 éve 1 hónapja #43251 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak.

pont így jártam most Sajtburger Eddyvel, megáll a vízen Fijivel, aztán megpróbálja másodszor is, hogy elöbb lő, aztán füstöl. 10-12km-ről, BB-k ellen :D

aztán meg nyafog, de vagy 5 percen keresztül, nagy a világ állatkertje..
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.469 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.