- Köszönetek: 445
En nem is tudtam.Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak. Aztán 10 percig meg irogatnak, hogy a többiek milyen hülyék mert nem rohannak fejjel a falnak. Mondjuk én vagyok a hülye, mert csak most jutott eszembe, hogy a csetet ki is lehet kapcsolni
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
llw99 írta: Tegnap 6 vereség zsinórban,majd egy jó győzelem,utána persze ismét vereség.
Ma reggel 4 csata vereség zsinórban, kb 0,azaz nulla százalék esély a győzelemre. Ebből 3 csata kb 5 perc alatt kikapott a csapat amelyben voltam. Elmehet a jó francba a wg patkányok gyülekezete...jól írta GaiusHun...
Kösz wg...élmény volt...
Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.