Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 1 hónapja #43189 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy idiota kepes volt a 00:01-ben elvesziteni egy meccset. Mit csinal Algerievel, elkezd kanyarodni es mutatja az oldalat szep lassan... 3... jon a harom salvo... 2... vajon meglesze-e?... 1... es bamm, kilottek. Az idiotaja, sikerult elbuknia a meccset. :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 1 hónapja #43196 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak. Aztán 10 percig meg irogatnak, hogy a többiek milyen hülyék mert nem rohannak fejjel a falnak. Mondjuk én vagyok a hülye, mert csak most jutott eszembe, hogy a csetet ki is lehet kapcsolni :)

Több
7 éve 1 hónapja #43201 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak. Aztán 10 percig meg irogatnak, hogy a többiek milyen hülyék mert nem rohannak fejjel a falnak. Mondjuk én vagyok a hülye, mert csak most jutott eszembe, hogy a csetet ki is lehet kapcsolni :)

Nem most kellett volna eltűnniük?

Több
7 éve 1 hónapja #43204 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

SirHiggins írta:

Phaser írta: Most, hogy elkezdődött a suli előjöttek a nagyon okos vérpistikék? Egész délelőtt mást nem olvastam a csetben, mint noob, retard, monkey, idiots és a többi. És általában azok szemetelik tele a csetet ezzel akik az első 2 percban meghalnak. Aztán 10 percig meg irogatnak, hogy a többiek milyen hülyék mert nem rohannak fejjel a falnak. Mondjuk én vagyok a hülye, mert csak most jutott eszembe, hogy a csetet ki is lehet kapcsolni :)

Nem most kellett volna eltűnniük?

Ma csak évnyitó volt, hamar hazaértek. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Phaser, Rallyefan81

Több
7 éve 1 hónapja #43205 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:
Ma csak évnyitó volt, hamar hazaértek. ;)

Aki nincs bent a T. Faterok Klánjában, attól ilyet nem várhatunk el ilyen háttértudást :P

Vagy az asszony dóga...
Én már egyedülálló fater vagyok, de a gyereket még én viszem :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81

Több
7 éve 1 hónapja #43220 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő

:lol: ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.446 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.