Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #43086 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze hogy nem, az már csak a rosszféleségem megnyilvánulása volt B) :silly: . De úgy látom az érzékeny lelked báncsa a dolog, bár ezen némileg meglepődtem :P , de akkor módositom Megfelel igy, kedves nagymacskatárs? :cheer:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja leopardusz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #43094 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Rohadtul utálom,mikor ennyire látványosan nyúl bele a csatába az RNG...14találat AP-vel nagatoval a hipper oldalába,1alkalommal volt 4100sebzés,többi 1-2k damage..össz:27k sebzés..köszönöm
mondjuk nem tudom mivel érdemeltem ki az utolsó 7 !!!!!! csatában soha nem voltam a saját tieremben.
Nekem személy szerint unreálnak,unfairnak tartom,a 2tier különbséget.nem látok el addig,nem lövök el addig,általában lassabb vagy,viszont legalább nem is ütöm át,ha igen alig sebzek...
nincs tervben az1tier különbség?vagy a tier7 a legszerencsétlenebb magasság?
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Mcarthur73 által.

Több
7 éve 2 hónapja #43098 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hiszem h legyen a közeljövőben +-1 tier.
S ha látod h egy hajót folyton rossz tierbe sorol, váltani kell, tiert lehetőleg... vagy fel vagy le. kár kinozni annyi ideig.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

Több
7 éve 2 hónapja #43104 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő

Mcarthur73 írta: Rohadtul utálom,mikor ennyire látványosan nyúl bele a csatába az RNG...14találat AP-vel nagatoval a hipper oldalába,1alkalommal volt 4100sebzés,többi 1-2k damage..össz:27k sebzés..köszönöm
mondjuk nem tudom mivel érdemeltem ki az utolsó 7 !!!!!! csatában soha nem voltam a saját tieremben.
Nekem személy szerint unreálnak,unfairnak tartom,a 2tier különbséget.nem látok el addig,nem lövök el addig,általában lassabb vagy,viszont legalább nem is ütöm át,ha igen alig sebzek...
nincs tervben az1tier különbség?vagy a tier7 a legszerencsétlenebb magasság?

En a GK-val mar 15k-nak orulok, nemhogy 27-nek, az teljesen brutal sebzes, nem tudom mit akarsz. :lol: Ma volt 8 talattal 8k sebzesem, az mi szerinted?! :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

Több
7 éve 2 hónapja #43108 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Megfelel igy, kedves nagymacskatárs? :cheer:

Köszönöm, megfelel ;) (frappáns válasz most nem jut eszembe de nem maradok adósod. B) :P )
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
7 éve 2 hónapja #43123 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elmennek ezek a fenébe még mindig nem elérhető a szerver, remélem ilyenkor nem ketyeg a prém napjaim kárára az igen szerencsétlen idejű szerver leállítás. :angry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.