- Köszönetek: 25
BigaC írta:
killer_1997 írta: Szerintem holnap le is rendezem
Miért nem most rögtön, ha annyira elég volt?
(Nekem is elég volt mára belőle. De holnap is megyek pár kört, akadnak azért jó csaták, főleg szakaszban )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
bontottcsirke írta: Javaslom a honlap átnevezését T-F-K portálra a wows magyar portál helyett...
Doktoruur írta:
bontottcsirke írta: Javaslom a honlap átnevezését T-F-K portálra a wows magyar portál helyett...
Nem értem mi a problémád..... Az, hogy az egyik topic szét lett offolva? Előfordul máshol is. Vagy az, hogy azok az emberek, akik miatt frusztráltan érzed magad írogatnak? Nos ezek az emberek szinte a játék kezdete óta segítenek másoknak. Ötlettel, képekkel, videókkal, szakaszokkal. Nyilván nincs nagy jelentősége, de gondoltam megjegyzem... Mert vagy nem régóta vagy itt, vagy elfelejtetted ezeket a dolgokat......
T. fórumtárs, arról talán nem a TFK klán tehet h jelenleg ők a legaktivabbak a portálon, vagy pedig hogy neked ez igy tűnik... Tessék aktivizálódni!bontottcsirke írta:
Doktoruur írta:
Nem értem mi a problémád..... Az, hogy az egyik topic szét lett offolva? Előfordul máshol is. Vagy az, hogy azok az emberek, akik miatt frusztráltan érzed magad írogatnak? Nos ezek az emberek szinte a játék kezdete óta segítenek másoknak. Ötlettel, képekkel, videókkal, szakaszokkal. Nyilván nincs nagy jelentősége, de gondoltam megjegyzem... Mert vagy nem régóta vagy itt, vagy elfelejtetted ezeket a dolgokat......
Régóta itt vagyok csak korábban nem írtam semmit. Nem érzem magam frusztráltnak, kifejezetten jót szoktam nevetni pár ember hozzászólásain. Csak néha már picit sok.... de hagyjuk is.
Ha nem megy, na meg esély sincs változásra fejlődésre, akkor nem kell erőltetni, kell keresni mást. Vagy ha nincs meg a szórakozás.killer_1997 írta: Tegnap már nem volt kedvem vele vesződni. Végiggondoltam de az a helyzet, hogy a játék folytatására nemigen találok ésszerű okot. Az abbahagyására annál inkább. Aki akarja a képekről kinézve az accnevemet láthatja a statjaimon is, hogy megpróbáltam, de lássuk be ez nekem nem megy. Valamikor viszonylag jól ment (még a wotos rng behozatala előtt), de azóta egyre rosszabb. Ha ezekután valaki szerint van valami ami miatt érdemes folytatni, akkor várom.
Ui.: megmondóemberek kíméljenek
Mélyen tisztelt kedves barátom (már ha írhatom így ) remélem tudod hogy ezzel azért túllőttél a célon nem is kicsit.leopardusz írta: T.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.