Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #43074 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta:

killer_1997 írta: Szerintem holnap le is rendezem

Miért nem most rögtön, ha annyira elég volt? :)

(Nekem is elég volt mára belőle. De holnap is megyek pár kört, akadnak azért jó csaták, főleg szakaszban :) )

Tegnap már nem volt kedvem vele vesződni. Végiggondoltam de az a helyzet, hogy a játék folytatására nemigen találok ésszerű okot. Az abbahagyására annál inkább. Aki akarja a képekről kinézve az accnevemet láthatja a statjaimon is, hogy megpróbáltam, de lássuk be ez nekem nem megy. Valamikor viszonylag jól ment (még a wotos rng behozatala előtt), de azóta egyre rosszabb. Ha ezekután valaki szerint van valami ami miatt érdemes folytatni, akkor várom.
Ui.: megmondóemberek kíméljenek
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja killer_1997 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #43077 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

bontottcsirke írta: Javaslom a honlap átnevezését T-F-K portálra a wows magyar portál helyett... :sick:

Nem értem mi a problémád..... Az, hogy az egyik topic szét lett offolva? Előfordul máshol is. Vagy az, hogy azok az emberek, akik miatt frusztráltan érzed magad írogatnak? Nos ezek az emberek szinte a játék kezdete óta segítenek másoknak. Ötlettel, képekkel, videókkal, szakaszokkal. Nyilván nincs nagy jelentősége, de gondoltam megjegyzem... Mert vagy nem régóta vagy itt, vagy elfelejtetted ezeket a dolgokat......

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #43082 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta:

bontottcsirke írta: Javaslom a honlap átnevezését T-F-K portálra a wows magyar portál helyett... :sick:

Nem értem mi a problémád..... Az, hogy az egyik topic szét lett offolva? Előfordul máshol is. Vagy az, hogy azok az emberek, akik miatt frusztráltan érzed magad írogatnak? Nos ezek az emberek szinte a játék kezdete óta segítenek másoknak. Ötlettel, képekkel, videókkal, szakaszokkal. Nyilván nincs nagy jelentősége, de gondoltam megjegyzem... Mert vagy nem régóta vagy itt, vagy elfelejtetted ezeket a dolgokat......

Régóta itt vagyok csak korábban nem írtam semmit. Nem érzem magam frusztráltnak, kifejezetten jót szoktam nevetni pár ember hozzászólásain. Csak néha már picit sok.... de hagyjuk is.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja bontottcsirke által.

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #43083 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

bontottcsirke írta:

Doktoruur írta:

Régóta itt vagyok csak korábban nem írtam semmit. Nem érzem magam frusztráltnak, kifejezetten jót szoktam nevetni pár ember hozzászólásain. Csak néha már picit sok.... de hagyjuk is.

T. fórumtárs, arról talán nem a TFK klán tehet h jelenleg ők a legaktivabbak a portálon, vagy pedig hogy neked ez igy tűnik... Tessék aktivizálódni! :P
Mi az ami sok? A TFKs hsz? Na és? :whistle:

killer_1997 írta: Tegnap már nem volt kedvem vele vesződni. Végiggondoltam de az a helyzet, hogy a játék folytatására nemigen találok ésszerű okot. Az abbahagyására annál inkább. Aki akarja a képekről kinézve az accnevemet láthatja a statjaimon is, hogy megpróbáltam, de lássuk be ez nekem nem megy. Valamikor viszonylag jól ment (még a wotos rng behozatala előtt), de azóta egyre rosszabb. Ha ezekután valaki szerint van valami ami miatt érdemes folytatni, akkor várom.
Ui.: megmondóemberek kíméljenek

Ha nem megy, na meg esély sincs változásra fejlődésre, akkor nem kell erőltetni, kell keresni mást. Vagy ha nincs meg a szórakozás.
De ezeket te érzed h mennyire vagy teli, próbálsze javitani
Amugy meg, ha letörlöd a játékot azzal semmi gond nincs, csak a nevet jelszót ne felejtsd el ;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja leopardusz által.

Több
7 éve 2 hónapja #43084 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tisztelt Fele- és Negyed- és a többi Barátaim. Lehet ám hajókon, RNG-ken, MM-eken, csapattársakon is morgolódni, nem köll egy suta, szerencsétlen és a többi megfogalmazásból kiindulva beleállni egy flame-be. Doki, kérlek, nem köll itt vizitelni, a kórházhajó arra van... ez itt a gumiszoba, kérem, ápolókkal és ápoltakkal, jól elvagyunk mi itten, Napóleonok I-XIX-ig, esetleg egy híján XX-ig... néha helyet cserélünk, ugrálunk az asztalokon, csapkodjuk egymás fejit, aztán megkeressük az elgurult gyógyszert... summa: a klánból elég itt a Csabi... sőt... :whistle: ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #43085 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: T.

Mélyen tisztelt kedves barátom (már ha írhatom így ) :) remélem tudod hogy ezzel azért túllőttél a célon nem is kicsit.
Kell ez ide, és így ? nem.
Vélemény, ellenvélemény lehet, legyen na de (még ha esetlegesen jóindulatúan is írtad) amit idéztem az már nem, remélem egyetértünk.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja PzPuma által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.436 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.