Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #4457 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Patrik ex írta: A hordozókat nehéz volt eltalálni? :lol: Bocs a csesztetésért ! :cheer:

Mikor egy bombázó raj és három torpedóvető raj támad egyszerre/partközelben korlátozott mozgási lehetőséggel?/ s közben az anyahajók is lőnek rád a másodlagos ágyukkal, akkor igen. Jahh és nem is írtam, a saját anyahajónk légi fedezetét én láttam el, egy rombolóval. Az normális?
Muszáj volt döntenem, mivel a két anyahajó szinte lenullázta a mi anyahajónkat. Ha nem lövöm ki a két hordozót, akkor sorba süllyesztették volna el a saját csapatomat. Szóval meghoztam egy döntést, ami helyes volt. De újra kérdezem, mitől gyávább egy romboló játékos egy cv játékosnál. Ezt magyarázzátok meg nekem!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4459 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem haragszom rád amiért kilőtted őket,félre ne érts :) Aki szidja a másik hajó nemet, az vagy nem tud,vagy nem is próbált játszani vele.

Több
9 éve 3 hónapja #4464 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha lassú hordozó volt, az a hordozó és a csapat hibája, hogy nem védte meg. ha gyors hordozó volt, akkor meg birka volt a kapitány.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #4467 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Valaki árulja már el hogy mit csináljak a Fuso 13km lötávjával hogy lövést is leadhassak mielött elsülyeszanek....

igy kicsit nehézkes lesz :sick:
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4468 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Ha lassú hordozó volt, az a hordozó és a csapat hibája, hogy nem védte meg. ha gyors hordozó volt, akkor meg birka volt a kapitány.

A saját hordozónk felvette a szokásos map sarok/széle pozíciót, a csapatom meg világgá ment. Én az ellenséges rombolót kergettem mikor felfedeztem, hogy a pálya szélén a hegyek fedezete alatt mindkét ellenséges hordozó összevont támadást indított a mi egyke hordozónk ellen. Pingeltem mint az állat, és nitróval rohantam vissza a cv-hez. :P A gépek később egy széles sávban érkeztek/szóródtak szét, így folyamatosan az éppen támadó rajra összpontosítottam a légvédelmet. A saját hordozó éppen-hogy túlélte a támadást, legyen a javára írva, végig figyelte mit kérek tőle, illetve a vadászaival is védekezett.
Ez után indultam a hordozók ellen, mivel a saját cv felfedezte őket, átlopakodtam a szigetek között. Jahh, és a story része. Két csatahajónk és egy cirkálónk tört át első vonalban az ellenséges cv-k írányába. A Kuma pik-pakk elsüllyedt. Kapott egy olyan fókuszt, mint én utána. Zuhanóbombázók, utána torpedóvetők összevont támadása. A két csatahajó meg elhajózott a két cv elől, megijedtek... Basszus a két loser persze nemsokára elsüllyedt... nos, mindezek után érkeztem meg én :evil:

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4478 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: nos, mindezek után érkeztem meg én :evil:

és rámentél a CV-re ? tod az a lényeg, hogy aki ba*akodni akar egy CV-vel, tegye gyorsan, és tegye jól! :)

vagy esetleg ne tegye, mert az is opcio.
de ha teszi, csak nem jól... :evil:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Patrik ex

Oldalmegjelenítési idő: 0.486 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.