Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #4207 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

solinari írta: A 21/23 miért siralmas????

Azért mert Ő az alapot nézte gondolom.
A Fuso alap lőtávja 13.2 km ezt fejlesztve is csak 14,5 km. Ez valóban karcsú Tier 6-ban.
Más kérdés, hogy ha jól olvastam itt akkor a hajótörzs is tesz hozzá, + kiegészítővel, kapitányi képességgel is lehet növelni. De ezt nem tudja mindenki.
Nagyon sokan csak abból indulnak ki, amit a hajónál látnak. Az meg valóban igen karcsú, bár a pontosságot is figyelembe véve a 12 km is bőven elég, felette általában csak hajómosást végez, azaz körbelövi úgyis. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4209 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Srácok, sokan vagytok itt nyílt bétások, ti nem tudjátok milyenek voltak az amcsi gépek, mikor bejöttek. Volt, hogy 2-3 sorozatból semmi. Ergo, NE LŐJETEK SORTÜZET!!!

Egyes tűz, tornyonként. Okos célzás, célbelövés. Másik fontos tény, mozgasd a japó hajót, minden japó hajó közepe egy kurva nagy citadella, lősz, fordulsz, lősz, fordulsz.
Az amcsi hajók után ezt nehéz lesz megszokni....bár én azokat is beforgatom... :silly:

Több
9 éve 3 hónapja #4210 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: Srácok, sokan vagytok itt nyílt bétások, ti nem tudjátok milyenek voltak az amcsi gépek, mikor bejöttek. Volt, hogy 2-3 sorozatból semmi. Ergo, NE LŐJETEK SORTÜZET!!!

Egyes tűz, tornyonként. Okos célzás, célbelövés. Másik fontos tény, mozgasd a japó hajót, minden japó hajó közepe egy kurva nagy citadella, lősz, fordulsz, lősz, fordulsz.
Az amcsi hajók után ezt nehéz lesz megszokni....bár én azokat is beforgatom... :silly:

Gaius, az hogy milyen volt egy éve, az nem igazán számit, az számit egyedul most milyen :)

az egyes lövésben lehet igazad, de ha ő is folyamatosan mozog akkor nem jó, ráadásul nem lesz idom semmi mast nezni, 6 toronynal :) - fuso

Több
9 éve 3 hónapja #4211 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

solinari írta: A 21/23 miért siralmas????

Azért mert Ő az alapot nézte gondolom.
A Fuso alap lőtávja 13.2 km ezt fejlesztve is csak 14,5 km. Ez valóban karcsú Tier 6-ban.
Más kérdés, hogy ha jól olvastam itt akkor a hajótörzs is tesz hozzá, + kiegészítővel, kapitányi képességgel is lehet növelni. De ezt nem tudja mindenki.
Nagyon sokan csak abból indulnak ki, amit a hajónál látnak. Az meg valóban igen karcsú, bár a pontosságot is figyelembe véve a 12 km is bőven elég, felette általában csak hajómosást végez, azaz körbelövi úgyis. :)

Ez igaz hogy nem írja.:) 15 km felett tök mind1 mivel lősz nagyon széthullanak a lövedékek...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: turul78

Több
9 éve 3 hónapja #4212 Írta: turul78
turul78 válaszolt a következő témában: Dühöngő
való igaz, az alap hajóra gondoltam. sajnos a cirkálók úgy lőnek be, hogy még lőtávon kívűl vannak. De alapban téyleg karcsú ez az alap lőtáv.

Több
9 éve 3 hónapja #4214 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Japán hajók igenis jók :) ÉN csak ezt nyomom az amerikai ág nem tetszik :/ Be kell lőni az ellent és utána szét lehet kapni főleg hogy a nagy többség az első citadella után pánikba esik és már nem is lő vissza hanem menekül. Innentől kezdve meg már csak fordítod a hajót és mész utána hogy mindig teljes sortüzet kapjon.

Oldalmegjelenítési idő: 0.448 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.